«Μάχες» για τη σωτηρία σε Λάρισα και Περιστέρι

11:19 18/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Παιχνίδια δίχως αύριο σε Λάρισα και Περιστέρι, όπου η Ξάνθη αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, ενώ ο Πανιώνιος τον Ατρόμητο, στην τελευταία τους ευκαιρία που έχουν ώστε να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό.

Η

Ξάνθη που είναι έναν βαθμό μπροστά από τον Πανιώνιο, χρειάζεται τη νίκη ή έστω την ισοπαλία, (εφόσον στο άλλο παιχνίδι ηττηθεί ο Πανιώνιος) κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη ΑΕΛ, η οποία ωστόσο θα ψάξει τη νίκη μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Στο άλλο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Πανιώνιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου, να μην τερματίσει στην τελευταία θέση και να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Ξάνθη, ενώ της αρκεί και η ισοπαλία σε περίπτωση που οι Ακρίτες ηττηθούν απέναντι στη ΑΕΛ. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος δεν έχει κάποιον βαθμολογικό στόχο, ωστόσο ο κόσμος ζητάει «εκδίκηση» για τον υποβιβασμό του 2008, όταν οι Περιστεριώτες είχαν υποβιβαστεί μετά από ήττα εναντίον του Πανιωνίου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης «φιγουράρει» στην πρώτη θέση των play out, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν κόντρα στη Λαμία η οποία θα παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός που πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη στη Νέα Σμύρνη εξασφαλίζοντας την παραμονή, φιλοξενεί τον Βόλο που θα είναι με 16 παίκτες στην αποστολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ατρόμητος – Πανιώνιος (ERTSPORTS) 19:15

Λάρισα – Ξάνθη (Novasports 1) 19:15

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (Novasports2) 19:15

Παναιτωλικός – Βόλος (ΕΡΤ3) 19:15

Keywords
Τυχαία Θέματα