Παναθηναϊκός : Ο Πογιάτος σε γήπεδο πριν έρθει Αθήνα

11:19 18/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την έλευση του Ντάνι Πογιάτος στην Αθήνα, όμως πριν έρθει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού πέρασε από ένα άλλο προπονητικό περιβάλλον…

Ο Πογιάτος αποδέχτηκε την πρόσκληση της Fundacio Esportiva Montgat στη Βαρκελώνη και ανέλυσε στα παιδιά τη φιλοσοφία της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν σημαντικό για τους μικρούς παίκτες να ακούσουν έναν επαγγελματία

που δούλεψε στο υψηλότερο επίπεδο.

Η σχολή ποδοσφαίρου ευχαρίστησε τον Πογιάτος για την επίσκεψη και τόνισε ότι ωφέλησε πάρα πολύ τα μέλη της. Αλλά και ο Πογιάτος την απόλαυσε, αφού ήταν διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Ο Πογιάτος περνάει μερικές με τα αγαπημένα του πρόσωπα και από τη Δευτέρα, θα έρθει στην πρωτεύουσα. Λογικά, στη διάρκεια της εβδομάδας θα παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους και θα εξηγήσει για πρώτη φορά το σχέδιο του στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

View this post on Instagram

Avui diem adéu al campus d'estiu de la F.E.Montgat. Gràcies a totes les famílies participants, esperem que hagueu gaudit aquestes setmanes. Agraïm també a @danipoyatos la seva visita i xerrada sobre la formació al futbol base del Real Madrid. Ara toca descansar i agafar forces. Ens veiem al setembre!!!

A post shared by Fundació Esportiva Montgat (@femontgat) on Jul 17, 2020 at 12:06pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα