Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (vid)

21:51 3/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από τη Μόσχα και το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό. Ο Ερέρα σέντραρε από τα αριστερά και ο Χιμένεθ με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Ερέρα έκανε χέρι και η Λοκομοτίβ κέρδισε πέναλτι. Ο Μίραντσουκ ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 31′ ο Κορέα έκανε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.

Η Ατλέτικο είχε κι άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 66′ ο Κορέα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και ο Σουάρες στην επαναφορά σκόραρε. Το γκολ όμως ακυρώθηκε καθώς ο Ουρουγουανός ήταν εκτεθειμένος από την άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο τελικό 1-1.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου με 4 βαθμούς και η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι τρίτη με 2 βαθμούς. Οι δύο ομάδες είναι εν αναμονή του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τη Σάλτσμπουργκ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοφ, Ραΐκοβιτς, Μουρίλο, Ρίμπους, Ιγκνάτιεφ, Κουλίκοφ, Κρικόβιακ, Μίραντσουκ (89′ Ριμπτσίνσκι), Σμόλοφ (64′ Ζεμαλέτντινοφ), Ζε Λουίς

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Λόντι, Χιμένεθ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Ερέρα, Κορέα (69′ Λεμάρ), Σαούλ (46′ Κόκε), Γιορέντε (69′ Βιτόλο, 78′ Τορέιρα), Φέλιξ, Σουάρες

Keywords
Τυχαία Θέματα