Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκλάντμπαχ 0-6

21:45 3/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Γκλάντμπαχ διέσυρε τη Σαχτάρ Ντόντετσκ μέσα στην Ουκρανία.

Οι Γερμανοί επικράτησαν 6-0 εκτός έδρας της Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, φτάνοντας τους 5 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αλασάν Πλεά, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Το ματς

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν δυναμικά και πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Ο Λάινερ έκανε ωραίο γύρισμα από τα δεξιά και ο Πλεά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 στο

8ο λεπτό.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε συνέχισε να πιέζει και διπλασίασε τα τέρματά της στο 17ο λεπτό. Ο Κράμερ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπόνταρ και κατέληξε στα δίχτυα (0-2).

Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 36ο λεπτό, ο Πλεά με φοβερό σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 0-3, ενώ ο Μπενσεμπαϊνί από κοντά έκανε το 0-4 στο 44ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά ο ρυθμός του παιχνιδιού. Η Σαχτάρ έδειχνε να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, ενώ η Γκλάντμπαχ έφτασε στο 0-5 με τον Στίντλ στο 65ο λεπτό.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Πλεά μέσα από την περιοχή, πετυχαίνοντας έτσι χατ-τρικ.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Τρουμπίν, Ντοντό, Χοτσολάβα, Τάισον (46’ Μοράες), Μάρκος Αντόνιο (46’ Άλαν Πάτρικ), Μάρλος (46’ Κοβαλένκο), Τετέ, Κορνιένκο, Σόλομον, Μαϊκόν (69’ Στεπανένκο), Μποντάρ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κράμερ, Ελβεντί (82’ Γιάντσκε), Χόφμαν (75’ Λατσάρο), Μπενσεμπαϊνί, Γκίντερ, Λάινερ (82’ Λανγκ), Στιντλ (69’ Βολφ), Πλεά (82’ Τραορέ), Νοϊχάους, Τουράμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα