«Κοντά σε συμφωνία με τον Γκόρι ο Παναθηναϊκός» (vids)

18:46 10/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Σενάρια επί σεναρίων διακινούνται από την Ισπανία, όμως ο Τσάβι Ρόκα είναι έτοιμος να «χτυπήσει» στην Ιταλία. Αυτό ισχυρίζεται ο Ιταλός δημοσιογράφιος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος έχει διασυνδέσεις στην αγορά και συνήθως είναι έγκυρος στις αναφορές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ντι Μάρτζιο, ο 27χρονος κεντρικός χαφ, Μίρκο Γκόρι, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Φροζινόνε και έχει προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο

αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει μικρή διαφορά με τους «πράσινους» και στις επόμενες μέρες, αναμένεται να επιτύχει συμφωνία.

Ο Γκόρι γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1993 στην πόλη Φροζινόνε και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της ομώνυμης ομάδας, με την οποία παίζει σε όλη την καριέρα του. Αγωνίζεται ως μέσος box-to-box, είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την ικανότητα του να τρέχει με τη μπάλα και να μοιράζει καλές πάσες. Φέτος είχε 19 συμμετοχές στη Serie B και 2 στο Κύπελλο Ιταλίας, ενώ συνολικά έχει παίξει 200 ματς με τη Φροζινόνε, σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα