Καλούμ: «Μου έφτιαξε τη ζωή ο Μουρίνιο» (pic)

Ο μικρός Καλούμ έγινε εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό με την απόφαση του να δώσει γρήγορα τη μπάλα στον Οριέ, στη φάση από την οποία προήλθε το 2-2 των «σπιρουνιών».

Μάλιστα, ο Μουρίνιο έσπευσε να τον αγκαλιάσει γι’αυτή του την κίνηση του και ο μικρός τόνισε πως με αυτή την κίνηση ο Πορτογάλος του έφτιαξε τη ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μικρός: «Είναι λίγο σουρεαλιστικό. Έκανα απλά τη δουλειά μου και ειλικρινά ακόμα δεν

μπορώ να πιστέψω τι συνέβη. Δεν είδα καν το γκολ που μπήκε. Έπρεπε να δώσω πίσω τη μπάλα που είχε βγει εκτός (μετά το τάκλιν του Μασούρα στον Οριέ) και μετά άκουσα τους πανηγυρισμούς. Είδα μετά το replay στην οθόνη και κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Το έβλεπες από το χαμόγελό μου ότι ήταν κάτι απίστευτο. Ο Ζοσέ δεν έπρεπε να το κάνει. Ήταν όμως κάτι πολύ ωραίο για εμένα ότι ήρθε. Μου έφτιαξε τη μέρα, τη ζωή μου, πραγματικά. Λατρεύω την Τότεναμ και ήταν μια απίστευτη στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε από μεριάς του για τον μικρό: «Κι εγώ υπήρξα ball boy. Και ήμουν έξυπνο, γιατί διάβαζα το παιχνίδι. Αυτό το παιδί έκανε το ίδιο. Είδε ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν εκτός και κατάλαβε πως με το να δώσει αμέσως τη μπάλα θα βγαίναμε στο χώρο για επίθεση».

“It’s made my day, my life, really! Jose didn’t have to do that. I love Spurs and it was an amazing moment I’ll never forget.”

⚽️ Hear from the man of the moment… our ballboy, Callum! #THFC ⚪️ #COYS

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) November 28, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα