«Αρνούμαστε τις κατηγορίες, δεν θεωρούμε ότι έχουν διατυπωθεί δυσφημιστικές κρίσεις»

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια ολοκληρώθηκε, με τον δικηγόρο του αντιπροέδρου των ερυθρόλευκων, Ιωάννη Χατζησαββάογλου να ξεκαθαρίζει ότι αρνείται τις κατηγορίες για τον πελάτη του.

Μετά τις δυο αναβολές έγινε η εκδίκαση και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία για υπόμνημα μέχρι

την Τρίτη προκειμένου η πλευρά του Κώστα Καραπαπά να αναφερθεί στην ουσία της υπόθεσης. Η απόφαση αναμένεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή εντός της μεθεπόμενης.

Ο δικηγόρος για να υποστηρίξει την ένσταση ακυρότητας λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου υπέβαλε σχετική γνωμοδότηση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου του έτους 2005 όπως και αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου του 2017 και 2019.

«Αρνούμαστε τις κατηγορίες. Δεν θεωρούμε ότι έχουν ειπωθεί δυσφημιστικές κρίσεις», τόνισε ο Ιωάννης Χατζησαβάογλου ενώ πρόσθεσε: «Και την προηγούμενη φορά ο κ. Καραπαπάς απολογούνταν και διαβάζατε γραμμή γραμμή για να σκεφτείτε τι είναι δυσφημιστικό. Έπρεπε στο κατηγορητήριο να γίνεται αναφορά ποια εισάγονται σε δίκη ως ψευδή. Φαντάζεστε να ήταν δήλωση τριάντα σελίδων; Υποβάλλουμε την ένσταση για να συνταχθεί εκ νέου η κατηγορία, αν υπάρχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα