«Και ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για τον Βέρντε»

10:27 8/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι εδώ και λίγο διάστημα ο βασικός μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ για να ενισχύσει τα άκρα της, αφού φαίνεται πως ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ζητήσει την απόκτηση ενός εξτρέμ που βοηθήσει άμεσα στην ομάδα.

Η «ένωση» είχε καταθέσει πρόταση στην Ρόμα, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, περιμένοντας την απάντηση των «τζιαλορόσι» για να δουν πως θα κινηθούν στην συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου και αν ψάξουν για άλλον παίκτη.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα όμως οι «κιτρινόμαυροι»

δεν… παίζουν μόνοι όσον αφορά την απόκτηση του 23χρονου Ιταλού ακραίου, αφού όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει μπει «σφήνα» για την διεκδίκηση του.

Στο «Τuttomercato» γράφουν ότι ο «δικέφαλος του βορρά» κατέθεσε τη δική του πρόταση η οποία μοιάζει να ξεπερνά αυτήν της ΑΕΚ, παράλληλα τονίζει πως η Ρόμα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά, στη περίπτωση που τον παραχωρήσει, αν κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα λέει το «Τuttomercato» για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ:

«Δεν είναι μόνο η Ισπανία, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για το Βέρντε και από την Ελλάδα με περισσότερες προοπτικές. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την ΑΕΚ, που τις τελευταίες ημέρες είχε κάνει τα πρώτα βήματα για την απόκτηση του με τις επαφές που είχε κάνει. Στη Ρόμα μπορεί να σκέφτονται ακόμη και την πιθανότητα παραχώρησης του παίκτη κρατώντας ένα ποσοστό στα δικαιώματα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα