ΠΑΟΚ μεταγραφές 8/7: Κοντά σε χαφ ο Δικέφαλος!

10:08 8/7/2019 - Πηγή: Sportime

ΠΑΟΚ μεταγραφές 8/7: Πολύ κοντά σε απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή είναι ο ΠΑΟΚ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να βρίσκεται σε θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του.

Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη ωστόσο στον Δικέφαλο κρατούν σιωπή ιχθύος σε ότι αφορά το ποιος είναι αυτός. Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για την απόκτηση του Σέρτζιο

Ολιβέιρα και παραμένουν σε αναμονή της απάντηση των «δράκων».

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε πριν μία εβδομάδα για θετική εξέλιξη πλέον όλα είναι ανοιχτά για το θέμα του 27χρονου χαφ.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ μιλάει και με άλλον ποδοσφαιριστή που παίζει στο κέντρο και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την απόφαση της Πόρτο θα προχωρήσουν οι εξελίξεις για την κρίσιμη μεταγραφή στη μεσαία γραμμή.

Όπως και να έχει η ανάγκη για απόκτηση χαφ μεγαλώνει όλο και περισσότερο από τη στιγμή που προέκυψε πρόβλημα και με τον Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία λόγω ενοχλήσεων που αποκόμισε από το φιλικό με την Νόρτζελαντ που διεξήχθη το Σάββατο στο Άπελντοορν.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ μεταγραφές 8/7: Κοντά σε χαφ ο Δικέφαλος! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα