Και ο Καράγκουτης στο πλευρό του Φασούλα

15:46 5/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναγιώτης Φασούλας από θέλει να φέρει και πάλι το ελληνικό μπάσκετ στα σπίτια μας για αυτό έχει αποφασίσει να συγκεντρώσει μαζί του, ανθρώπους που έχουν μοχθήσει για το άθλημα και έχουν γνώσεις από αυτό. Μετά τους Φάνη Χριστοδούλου, Ευθύμη Ρεντζιά, Μέμο Ιωάννου, Δημήτρη Παπαδόπουλου και  Αναστασία Κωστάκη, στο πλευρό της «Αράχνης» του ελληνικού μπάσκετ στις εκλογές της ΕΟΚ αναμένεται να είναι και ο Γιώργος Καράγκουτης.

Ο άλλοτε διεθνής

με την Εθνική Ανδρών και κάτοχος του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Εφήβων στο Μουντομπάσκετ του 1995 σκοπεύει να διεκδικήσει μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της της ομοσπονδίας στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου του 1976, προήλθε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και αναδείχθηκε χρυσός με την γαλανόλευκη όντας μαζί με τους Ευθύμη Ρεντζιά, Δημήτρη Παπανικολάου, Μιχάλη Κακιούζη, Νίκο Χατζή και Γιώργο Καλαϊτζή. Στην συνέχεια βρέθηκε στον Παναθηναϊκο, ενώ αγωνίστηκε και με την φανέλα του Ηρακλή, της Νήαρ Ηστ και του Μαρουσίου.

Πλέον είναι στις Σέρρες όπου και είναι του Ορφέα Νέου Σκοπού και θα βρεθεί δίπλα στον Παναγιώτη Φασούλα για τις εκλογές της ΕΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα