Ποιος Τσιόδρας; Ο Ιβάν και ο Μάκης ξέρουν καλύτερα…

14:55 5/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Κοινωνός της αγωνίας των Π.Α.Ε της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας έγινε την περασμένη εβδομάδα η ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια «να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο κόσμος στα γήπεδα».

Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Πουρσανίδης εισηγήθηκε και όλες ανεξαιρέτως οι υπόλοιπες ΠΑΕ δέχθηκαν (του ΠΑΟΚ περιλαμβανομένου) να κινηθεί μια διαδικασία σε συνεργασία με την Πολιτεία (Αυγενάκης), ώστε σε πρώτη φάση «ένα 20% της χωρητικότητας των γηπέδων να είναι διαθέσιμο στους φιλάθλους με την πρώτη ευκαιρία».

Την ευκαιρία θα την περιέγραφαν

και θα την τοποθετούσαν χρονικά προφανώς οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι σε συνεργασία με την πολιτεία.

Θριαμβολογίες για την πρόταση Πουρσανίδη διοχετεύθηκαν στα Μ.Μ.Ε., η συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη έγινε και εξελίχθηκε αρκετά θετικά και όλοι περίμεναν τους ειδικούς να αναπτύξουν τα σχετικά πρωτόκολλα και να δώσουν το πράσινο φως να ξεκινήσει μια τεράστια (για την εποχή της πανδημίας) πρόοδος στη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα της δύσης που θα ανοίξει γήπεδα με κόσμο (έστω και στο 20%), εξέλιξη σημαντικότατη ως διαπραγματευτικό χαρτί απέναντι στις άλλες χώρες και για το καυτό ζήτημα του τουρισμού.

Τι δεν υπολόγισαν οι Π.Α.Ε., ο Αυγενάκης, Ο Πουρσανίδης, οι ειδικοί … κι ο κορωνοϊός; Τον Π.Α.Ο.Κ. και τον κ. Χρυσόστομο (για τους φίλους Μάκη) Γκαγκάτση.

Μία που είπαν το πολυπόθητο «ναι» στη διερεύνηση της πιθανότητας να περάσουν τις πόρτες των γηπέδων φίλαθλοι κι η εικόνα να μεταφερθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, ως ένα ακόμη άλμα της χώρας προς την κανονικότητα, μια που «πήραν τα μπρος πίσω» και ξαναγύρισαν στην εκ γενετής κακομοιριά τους κι ο Π.Α.Ο.Κ. κι ο Γκαγκάτσης.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ο κ. Γκαγκάτσης ενημέρωσε τις υπόλοιπες Π.Α.Ε. της Super League 1 ότι δεν εξουσιοδοτεί, ως Π.Α.Ο.Κ., κανένα και καμία να διαπραγματευθεί τις συνθήκες επανόδου των φιλάθλων στα γήπεδα.

Πρόκειται για ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στη υγεία των φιλάθλων και ο ΠΑΟΚ με τον Γκαγκάτση δεν επιθυμούν να γίνουν οι αγώνες αιτία να νοσήσει κόσμος; Αστειότητες. Βρισκόμαστε ενώπιον ειδικών που έχουν πληροφορίες για σύντομη έξαρση των κρουσμάτων, άρα λαμβάνουν προληπτικά μέτρα; Ουδέποτέ! Τους τη βάρεσε και μόλις έβαλε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ ακόμη δέκα εκατομμύρια για να καλύψει τη χασούρα (και ) του Μάκη βγήκαν στην αντίσταση; Ούτε κατά διάνοια!

Όταν, την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεδιάσκεψη που έγινε, συμφώνησαν με την πρόταση Πουρσανίδη δεν θυμήθηκαν ότι παίζουν την πρώτη αγωνιστική των paly off με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες) και θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη δυο φορές (Πρωτάθλημα και ρεβάνς ημιτελικού Κυπέλλου) με μεγάλη την πιθανότητα να έχει επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες σε ποσοστό 20% κατ’ ελάχιστο, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Λες κι ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει ( σε σύσκεψη Καραπαππά- Σουλούκου) αν θα ανοίξουν οι πόρτες στα γήπεδα κι όχι οι ειδικοί της ομάδας Τσιόδρα. Λες και ο Ολυμπιακός ελέγχει και την επιτροπή Τσιόδρα και θα την βάλει να τινάξει στον αέρα την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία για να κάνει το χατίρι της Θύρας 7. Λες και αν επιτραπεί τελικά ,από τους ειδικούς και μόνο, η παρουσία κόσμου, με συγκεκριμένο σκληρό πρωτόκολλο, στα γήπεδα αυτό δεν θα είναι μια επιτυχία της χώρας και του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά του Ολυμπιακού. Λες και το μόνο γήπεδο που θα ανοίξει να δεχθεί κόσμο θα είναι στο Νέο Φάληρο, θα ονομάζεται Γ. Καραϊσκάκης και θα κάνει συμφωνία ο Μαρινάκης με τον ιό (μιας και γνωρίζονται κιόλας) να μην περνάει από το γήπεδο.

Τελικά δεν χρειάζεσαι καθόλου προσπάθεια για να είσαι γραφικός. Αρκεί να ζεις μέσα στην καχυποψία, να φοβάσαι τον ίσκιο σου, να τρέμεις την κάθε ηλιθιότητα που λένε οι καφενόβιοι στη Θεσσαλονίκη και στα ραδιόφωνα και να πουλάς εκ του ασφαλούς «υπεράσπιση των δικαίων του Π.Α.Ο.Κ.».
Δεν είναι καθόλου απίθανο τις επόμενες μέρες ν’ ακούσουμε ότι ο γάβρος Τσιόδρας θέλει να ανοίξει το Καραϊσκάκη για να κερδίσει η Θρυλάρα τον «Δικέφαλο» ή ότι ο κορωνοϊός είναι… Ολυμπιακός και μισεί θανάσιμα τον Π.Α.Ο.Κ.

Μην πάτε κόντρα στοίχημα. Σας προειδοποιώ!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα