«Και η Εφές θα ρίξει το μπάτζετ της λόγω κορωνοϊού»

20:23 10/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Αναντόλου Εφές ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας. Το γεγονός πως ο κορωνοϊός έβαλε πρόωρο τέλος στην διοργάνωσης, δεν θα αφήσει τους Τούρκους ανεπηρέαστους.

Οι περικοπές είναι αναγκαίο κακό και για το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν, με τον εκπρόσωπο του Σερτάτς Σανλί, Μπόρα Σάντσαρ, να δηλώνει σε Μέσα της πατρίδας του ότι η Εφές θα προχωρήσει σε μείωση μπάτζετ.

Σχετικά με τον πελάτη του που λήγει και το συμβόλαιο του δήλωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Σανλί:

«Το συμβόλαιο του Σανλί και του Τουντσέρ ολοκληρώθηκαν. Ο Γκετζίμ έχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο. Οι Σανλί και Τουντσέρ είχαν μία καλή σεζόν με την Εφές, ενώ συγκεκριμένα ο Σανλί τα πήγε πολύ καλά, κατά την απουσία του Ντάνστον. Η Εφές θέλει να κρατήσει και τους τρεις παίκτες και αυτές τις ημέρες ήμαστε σε διαπραγματεύσεις. Λόγω της πανδημίας, η Εφές θα είναι μία από τις ομάδες που θα ρίξουν το μπάτζετ της. Για τον Σανλί υπάρχει ενδιαφέρον από την Ευρώπη, αλλά και από ομάδες της Ευρωλίγκας. Και οι τρεις παίκτες θέλουν να μείνουν στην Εφές και πιστεύω ότι το θέμα των συμβολαίων τους θα έχει ξεκαθαρίσει σε μία εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα