Κάι Χάβερτς : Ο αντικαταστάτης του εαυτού του… που βλέπει ο Φρανκ Λάμπαρντ (vids)

13:02 20/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά… Η Τσέλσι έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι πριν καν αυτό ξεκινήσει, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Χακίμ Ζίγιεχ και τον Τίμο Βέρνερ, ενώ φαίνεται πως ετοιμάζει και τρίτο «μπαμ» καραδοκώντας τον Κάι Χάβερτς! Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το «Νησί» οι Λονδρέζοι τα έχουν βρει σε όλα με τον 21χρονο και το μόνο που απομένει πλέον είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «μπλε» περνάνε μία μεταβατική σεζόν με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο τιμόνι,

ο οποίος έχει διαχειριστεί την κατάσταση σε ικανοποιητικό βαθμό με τη μίξη μεταξύ έμπειρων ποδοσφαιριστών και νέου «αίματος»!

Ο 42χρονος τεχνικός έχει δείξει εξαρχής τις προθέσεις του και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόζει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο από τις πρώτες του ημέρες στην Ντέρμπι Κάουντι. Επιθετικό, γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο με τον Κάι Χάβερτς να έχει στο «ρεπερτόριο» του όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται ώστε να βοηθήσει στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει το γκολ στο «αίμα» του χωρίς να αγωνίζεται ως κλασικός επιθετικός αλλά κυρίως πίσω από το σέντερ φορ ως 10αρι και 8αρι όπως ακριβώς και ο υποψήφιος μελλοντικός του προπονητής.

Κύρια πηγή κινδύνου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από πλευράς Λεβερκούζεν. Ο 21χρονος είχε 17 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας με συχνότητα ανά τρία παιχνίδια, ενώ τελείωσε τη σεζόν δημιουργώντας 2,2 πάσες «κλειδιά» ανά αγώνα στη Bundesliga, κατατάσσοντας τον στη 3η θέση της σχετικής λίστας. Είχε επίσης μεγάλη ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του με ποσοστό 85.3%, το οποίο θα τον είχε στη 2η θέση πίσω μόνο από τον Ζορζίνιο σε περίπτωση που αγωνιζόταν στην Τσέλσι…

Εκτός από τις ικανότητες του με τα πόδια, ο Χάβερτς θα είναι χρήσιμος στους Λονδρέζους και για τη δύναμη του στο ψηλό παιχνίδι. Με ύψος 1.89 και με 2 κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα ανά αγώνα, ο 21χρονος άσος δε θα ήταν πολυτέλεια μόνο στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και στο αμυντικό οπού η Τσέλσι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στα στημένα. Πρόσφατα και μετά από την ήττα κόντρα στη Γούεστ Χαμ, ο Φρανκ Λάμπαρντ αναφέρθηκε στη δυσκολία που έχει η ομάδα του στα στημένα με τους «μπλε» μάλιστα να έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ από κόρνερ αλλά και τα περισσότερα στημένα στην Premier League, πίσω μόνο από τη Νόριτς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥΛΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα