Ισπανός δημοσιογράφος : «Ο Μέσι κάνει την μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία του ποδοσφαίρου» (vid)

00:53 2/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Μέσι έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση των Μπλαουγκράνα για την νέα σεζόν και βλέπει τον τον εαυτό του εκτός Βαρκελώνης, με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν ταχθεί υπέρ του Pulga στην διαμάχη του με τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου,

ενώ το προηγούμενο διάστημα παρευρέθηκαν έξω από το Καμπ Νου, ζητώντας την παραίτηση του. Ωστόσο, ο Iσπανός δημοσιογράφος Έντου Αγκίρε κατηγορεί τον Αργεντίνο ως προδότη, καθώς θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα που μεγαλούργησε, στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito de Jugones:

«Η Γιουβέντους έπεσε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και ο Μπουφόν έμεινε, επειδή είναι η ιστορία εκείνου του συλλόγου. Για μένα, ο Μέσι κάνει τη μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία του ποδοσφαίρου.Δεν το αξίζουν αυτό οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι τους εγκαταλείπει. Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να δώσει συνέντευξη Τύπου και να πει: «Θα μείνω επειδή έχω μνήμη και ξέρω τι είναι αυτός ο σύλλογος για μένα».

¡UFFFF! "MESSI está llevando a cabo la MAYOR TRAICIÓN de la HISTORIA del fútbol". @EduAguirre7, contundente en #ChiringuitoMessi. pic.twitter.com/57PFB9LKC2

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) August 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα