Ιωνικός-Άρης: Ο θάνατός σου, η ζωή μου

09:31 26/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ιωνικός-Άρης (19:00): Τα προγνωστικά στοιχήματος μας συνεχίζονται και σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα. Χτες ο Νίκος Ζέρβας ασχολήθηκε με την Basket League και η σημερινή… καυτή πατάτα έπεσε σε μένα, αφού το ντέρμπι της αγωνιστικής λαμβάνει χώρα στο Σοφία Μπεφόν. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν διαφορετικά την σεζόν και βρίσκονται πλέον στην ίδια αφετηρία. Παλεύουν για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Και ποιος θα περίμενε ότι

η ομάδα της Νίκαιας θα είχε αυτήν την εικόνα; Κανείς…

Ιωνικός-Άρης (19:00): Ο Ιωνικός λοιπόν πλέον βρίσκεται με διαφορά στην χειρότερή του κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Παρότι ξεκίνησε εκπληκτικά, μετά από απόφαση της διοίκησής του, το μπάτζετ έπεσε στα πατώματα, παίκτες έφυγαν, παίκτες με χαμηλότερο ήρθαν και η εικόνα της ομάδας στο παρκέ είναι απογοητευτική. Την ίδια ώρα ο Άρης είχε αντίθετη πορεία. Η αρχή ήταν κάκιστη, ο Μαρκόπουλος γρήγορα έφυγε από το τιμόνι της ομάδας που είχε τεράστια οικονομικά θέματα από το ξεκίνημα της σεζόν, με το ένα BAN να έρχεται μετά το άλλο. Πλέον ρολάρει, έχει τον Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο της και φαίνεται πως ξεπερνάει την σοκαριστική αυτή περίοδο και πραγματοποιεί βήματα προς την σωτηρία.

Δεν τα έχει καταφέρει, όμως τα μηνύματα είναι θετικά. Πρόσφατα πήρε και τον Γεωργάκη για να έχει ένα ακόμα κορμί στην ρακέτα.  Το στοίχημα στην περίπτωσή του είναι τι μπορεί να κάνει μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Ιωνικός-Άρης (19:00): Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι πρέπει να πάμε στοχευμένα και χωρίς να μπλέξουμε. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν το μομέντουμ για να καταφέρουν να επιστρέψουν στο Αλεξάνδρειο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πείτε πάλι ήττα ο Ιωνικός; Να γιατί όχι; Δεν βλέπω κάτι θετικό στο ρόστερ του, ο προπονητής του (Κουταλιανός) δεν είναι για αυτήν την κατηγορία, άρα πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάμε ήρεμοι προς το διπλό. Αξίζει το διπλό στο 1,61 μέσω της Stoiximan και θα το τιμήσω και θα πάμε στοίχημα με αυτό.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα