“Εκτέλεσε” και τον Τσίλιτς ο Μίλος – VIDEO

Ο Μίλος Ράονιτς έκανε ακόμη ένα καταπληκτικό παιχνίδι και “ισοπέδωσε” στα τρία σετ τον Μαρίν Τσίλιτς, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν 2020…

Για δεύτερη συνεχόμενη και για 5η φορά συνολικά στην καριέρα του, ο Μίλος Ράονιτς βρίσκεται στα προημιτελικά του πρώτου Major της σεζόν.

Ο Καναδός big server, μετά την τεράστια

νίκη του στα τρία σετ επί του Στέφανου Τσιτσιπά, έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και απέκλεισε επίσης χωρίς να “πληγωθεί” τον Μαρίν Τσίλιτς.

Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να είναι ο Μίλος, που μετά από δυο ώρες και 17 λεπτά το πρωί της Κυριακής, άφησε εκτός συνέχειας τον φιναλίστ του 2018 στη Μελβούρνη χωρίς να χρειαστεί καν να παίξει… τάι-μπρέικ.

Με 6-4, 6-3, 7-5 επικράτησε ο Νο34 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή και επιβεβαίωσε την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται από τη γραμμή του σερβίς, βγάζοντας από το μανίκι του… 35 άσους!



Κερδίζοντας τους 69/84 πόντους πίσω από το σερβίς του, δεν θα μπορούσε να έχει προβλήματα ο Ράονιτς, που έσωσε και τα τέσσερα μπρέικ πόιντ τα οποία δημιούργησε ο Κροάτης αντίπαλός του, για να πάρει εν τέλει κυριαρχικά την πρόκριση.

Αντίθετα, ο Τσίλιτς δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα από τη βασική γραμμή, σέρβιρε μόλις πέντε άσους και με 18/34 κερδισμένους πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του, δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Στην “8αδα”, ο Ράονιτς θα παίξει κόντρα στον υπερασπιστή του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς, θέλοντας να πετύχει την μεγαλύτερη έκπληξη του τουρνουά. Σίγουρα πάντως, αν συνεχίσει να σερβίρει με παρόμοια ποσοστά, θα έχει αρκετές ελπίδες να το καταφέρει.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Εκτέλεσε” και τον Τσίλιτς ο Μίλος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα