«Η τιμωρία του Βράνιες πιθανόν να έχει άσχημες συνέπειες για την Άντερλεχτ»

Η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα τιμωρήσει τον Όγκνιεν Βράνιες για τη συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες και κυρίως από την ημέρα που διοργάνωσε το πάρτι για τα γενέθλια του και μετά.

Το γεγονός μάλιστα πως ο Βόσνιος αμυντικός αρνήθηκε να κατεβάσει ανάρτησή του στο Instagram μέσω της οποίας απαντούσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πανό που του ανέβασαν έχει εξοργίσει

τους ανθρώπους της Ένωσης που μοιάζει πλέον δεδομένο ότι θα τον τιμωρήσει.

Στο Βέλγιο έγινε ειδική αναφορά μάλιστα από τα ΜΜΕ για τα νέα… καμώματα του Βράνιες και τη συμπεριφορά του και θεωρούν ότι όλο αυτό θα έχει άσχημες συνέπειες για την Άντερλεχτ. «Ο Βράνιες είχε ξανά κακή συμπεριφορά κι αυτό πιθανότατα είναι κακό νέο για την Άντερλεχτ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Het Laatste Nieuws.

Συγκεκριμένα, στο Βέλγιο πιστεύουν πως με αυτή τη συμπεριφορά του Βόσνιου μειώνονται οι πιθανότητες να ξεφορτωθεί έναν ποδοσφαιριστή που της στοίχισε περίπου 3 εκατ. ευρώ και δημιουργεί μέχρι και σήμερα μόνο προβλήματα.

Ο Βόσνιος μεταγράφηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού και αξίζει να σημειωθεί πως το deal δανεισμού του Βράνιες δεν υπάρχει οψιόν αγοράς και το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ λήγει το 2022. Στα βελγικά ΜΜΕ λοιπόν αναφέρουν ότι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες θα έχουν κακές συνέπειες στην προσπάθεια που κάνει η Άντερλεχτ για να τον πουλήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα