Η σοβαρή Ρωσία κερδίζει τις εντυπώσεις

13:20 2/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Κατά το ήμισυ δικαιώθηκε η στήλη στο ντεμπούτο μου στο bethoven. Τελικά, ο Άρης δεν μας έκανε την χάρη απέναντι στο Βόλο και οι κλυδωνισμοί από την ήττα έφεραν μέχρι και παραίτηση προπονητή. Φάνηκε δηλαδή πόσο σημαντική ήταν η αναμέτρηση για τους κιτρινόμαυρους, που αν ήταν σε μια περίοδο που “πατούσαν καλά”, λογικά θα την έπαιρναν. Από την άλλη το G/G στο Έβερτον – Γουλβς επιβεβαιώθηκε τόσο η επιθετική φύση των δύο ομάδων όσο και η παράδοση στα μεταξύ τους. Το τελικό 3-2 μας έφερε “άκοπα” το αμφίσκορο.

Σήμερα δεν έχει κάτι

ιδιαίτερο από ματς ποδοσφαίρου και δεν μου αρέσει να ασχοληθώ επιδερμικά με πρωταθλήματα που δεν γνωρίζω. Σας είχα υποσχεθεί ότι θα τα λέμε και για μπασκετάκι και ποια καλύτερη αφορμή από το Παγκόσμιο Κύπελλο; Το ματς που έχω ξεχωρίσει είναι αυτό ανάμεσα στη Ρωσία και τη Νότια Κορέα. Οι Ρώσοι στην πρεμιέρα παρουσίασαν μια πολύ πειθαρχημένη εικόνα και κατάφεραν να επιβληθούν της Νιγηρίας, την οποία πολύ μπασκετικοί αναλυτές πίστευαν ακόμη και για οχτάδα. Οι Ρώσοι βρέθηκαν στο -8 στην τελευταία περίοδο και γύρισαν μεθοδικά το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι και την αφέλεια του παιχνιδιού της Νιγηρίας. Απέδειξαν έτσι, πως η εθνική τους μπορεί να είναι ανταγωνιστική ακόμα και χωρίς τον Σβεντ. Από την άλλη, η Νότια Κορέα έχει έρθει στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθαρά για την χαρά της συμμετοχής. Στην πρεμιέρα πήρε μια γεύση από το πόσο μεγάλη απόσταση έχει από το international επίπεδο καθώς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Αργεντινής σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και ηττήθηκε με διαφορά 26 πόντων. Ξεχώρισε μόνο ο Αμερικανός νατουραλιζέ παίκτης της, Ρικάρντο Ράτλιφ ή Γκουν Α Ρα όπως είναι το κορεάτικο όνομα του με 31 από τους συνολικά 69 πόντους της ομάδας!

Οι Ρώσοι δεν είναι κανένα μεγαθήριο αλλά είναι μια σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα και θεωρώ πως η διαφορά της τελικής νίκης απέναντι στους Κορεάτες δύσκολα θα πέσει κάτω από τους 15-20 πόντους. Επομένως, πιστεύω πως η εθνική ομάδα της Ρωσίας θα καταφέρει να καλύψει το χάντικαπ των 14,5 πόντων.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα