Ζέκα: «Περήφανος που είμαι αρχηγός της Κοπεγχάγης» (vid)

12:01 2/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο πλαίσιο προώθησης νέων παπουτσιών της Adidas και αναφέρθηκε στην τιμή που νιώθει να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγό της Κοπεγχάγης.

Ο 31χρονος μέσος τόνισε πως είναι μεγάλη ευθύνη για εκείνον καθώς πρέπει να διαχειρίζεται πολλές διαφορετικές προσωπικότητες.

Τέλος δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους οπαδούς των Δανών λέγοντας ότι έχει εξαιρετική σχέση μαζί τους και πως είναι δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Ζέκα:

«Είμαι περήφανος

που είμαι αρχηγός της Κοπεγχάγης. Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι να κρατάω άπαντες αφοσιωμένους και ενωμένους γιατί στ’ αποδυτήρια έχω να κάνω με 25 διαφορετικές προσωπικότητες που όλες πρέπει ν’ ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση. Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς και τους είμαι ευγνώμων γιατί και στα καλά και στα άσχημα είναι μαζί μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

As a Captain for FCK a part of my responsibility is to keep everyone focused and united and make sure we are going in the same direction – and I’m extremely honored to do so #daretocreate #hardwired #createdwithadidas @adidasfootball @simonknuds @frederikmarbell

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeca Rodrigues (@zeca_rodrigues) στις 1 Σεπ, 2019 στις 10:05 μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα