«Η Νάπολι δίνει 15 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα, θέλει 20 ο Ολυμπιακός»

10:32 17/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, αν όχι τον καλύτερο, με τη βελτίωση του να αισθητή και σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους.

Η Νάπολι είναι η ομάδα που απασχολεί περισσότερο ο Έλληνας μπακ, με τους παρτενοπέι να κάνουν και τον Γενάρη προσπάθεια να τον αποκτήσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Όμως η ιταλική ομάδα φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

για τον Τσιμίκα το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι δεν προτίθενται να τον πουλήσουν για 15 εκατ. και ζητούν τουλάχιστον 20 εκατ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση, ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα