Η Μακάμπι προειδοποιεί: «Προτεραιότητά μας η Ευρωλίγκα»

19:49 10/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το πρωτάθλημα του Ισραήλ  επιστρέφει επίσημα στις 20 Ιουνίου αυτό όμως δεν σημαίνει πως και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συμμετάσχει σίγουρα στην Winner League.

Ο λόγος είναι απλός και έχει το όνομα: Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσή της ότι για αυτήν προέχει η

κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στις 25/5 αναμένεται να ανακοινώσει που τελικά θα αγωνιστεί. Και αυτό επειδή μέχρι και τις 24 Μαΐου θα παρθεί η τελική απόφαση για την Ευρωλίγκα. Εάν αυτή συνεχιστεί, τότε η Μακάμπι θα ακολουθήσει το πρόγραμμά της και όχι εκείνο του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση της Μακάμπι αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Μόλις μάθουμε τι θα συμβεί με την Ευρωλίγκα, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Προτείναμε να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Ισραήλ τον Σεπτέμβριο, ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε αγώνες με κοινό στις εξέδρες, αλλά δεν είδαμε ανταπόκριση. Επαναλαμβάνουμε, αν η Ευρωλίγκα επιστρέψει, η Μακάμπι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Πλέον αναμένουμε την επιστροφή των παικτών μας τις επόμενες ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα