Η ετήσια έκθεση της Goodyear

09:36 29/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Την ετήσια έκθεσή της αναφορικά με τις δράσεις της το 2018 έδωσε στη δημοσιότητα η Goodyear, με την εταιρεία να δείχνει έμπρακτα τη δέσμευσή της σε ηθικές και βιώσιμες πρακτικές για την προστασία του πλανήτη, τη στήριξη της κοινωνίας, την παροχή ενός ασφαλούς, ανεκτικού στη διαφορετικότητα και υγιεινού χώρου εργασίας και τη δέσμευση των εργαζόμενων σε αυτές τις προσπάθειες.

Αναλυτικά μερικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η Goodyear δεσμεύεται για ένα καλύτερο αύριο:

 Διαδικασία βιώσιμης προμήθειας: Το 2018

η Goodyear επισημοποίησε τη δέσμευσή της για την προμήθεια φυσικού καουτσούκ με υπεύθυνο τρόπο, σκοπός της οποίας είναι η αντιμετώπιση διάφορων κοινωνικών, περιβαλλοντικών και οικονομικών προβλημάτων που συνδέονται με την παραγωγή του προϊόντος.

Υπεύθυνες λειτουργίες: Το 2018 η εταιρεία βραβεύτηκε από τη Honda Βορείου Αμερικής με το βραβείο Supplier Sustainability και έλαβε το βραβείο εξαιρετικής απόδοσης Subaru της Indiana Automotive για επιδόσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ποιότητα, την παράδοση και την εταιρική σχέση.

Advanced Mobility: Η ανάπτυξη διάφορων μορφών αυτόνομων, διασυνδεδεμένων και ηλεκτρικών οχημάτων αναδιαμορφώνει και τη βιομηχανία των ελαστικών. Το 2018 η Goodyear δρομολόγησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα με το οποίο μπορεί να γίνεται έγκαιρη πρόγνωση για τη συντήρηση των ελαστικών του στόλου. Έτσι, η Goodyear μπορεί να προβλέπει πότε χρειάζονται συντήρηση ή αντικατάσταση τα ελαστικά, μεγιστοποιώντας τον χρόνο λειτουργίας του στόλου.

Κουλτούρα που εμπνέει: Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει τους τωρινούς και μελλοντικούς συνεργάτες της. Από το 2016, το Ινστιτούτο Κατασκευών βραβεύει τους εταίρους της Goodyear με βραβεία STEP Ahead. Αυτή η υψηλού κύρους τιμή απευθύνεται στις γυναίκες του κλάδου των κατασκευών που έχουν επιδείξει ηγετικές ικανότητες και αριστεία τόσο στην καριέρα τους όσο και στην κοινωνία.

Πηγή: Goodyear

Keywords
Τυχαία Θέματα