Η Μπεσίκτας κατέθεσε πρόταση στον Αϊτόρ

19:22 31/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Εξελίξεις σημειώνονται γύρω από τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, τον βασικό στόχο του Τσάβι Ρόκα για τα άκρα της επίθεσης του Παναθηναϊκού… Ο μάνατζερ του Ισπανού εξτρέμ είχε επαφές στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας και άκουσε την πρόταση τους.

Η προσφορά των Τούρκων είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη του Ρόκα, αλλά όχι στο βαθμό που να σβήνει τις ελπίδες του Καταλανού. Τα τουρκικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για 600-700.000 ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή,

αλλά αυτά τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ειδάλλως, ο Αϊτόρ θα είχε ήδη εκδώσει εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη…

Από την άλλη, ο Αϊτόρ έχει δισταγμούς για να εγκατασταθεί στην Τουρκία, οι οποίοι σχετίζονται με την ποιότητα ζωής και τη γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί. Επίσης, δεν πείθεται κατά πόσον η Μπεσίκτας θα τον βοηθήσει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του.

Στην Αθήνα τα λεφτά θα είναι λιγότερα, αλλά ο Αϊτόρ ξέρει ότι ο Ρόκα τον εμπιστεύεται και τον προορίζει για βασικό. Ο 24χρονος επιθετικός θα είναι πρωταγωνιστής στον Παναθηναϊκό και θα έχει τον αναγκαίο χρόνο προσαρμογής.

Το σημαντικό είναι ότι ο Αϊτόρ δεν επιθυμεί να καθυστερήσει πολύ για την τελική απόφαση του και έχει εξουσιοδοτήσει τον ατζέντη του να διερευνήσει όλες τις επιλογές, ώστε να ζυγίσει τα δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα