Γουλβς: Ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

09:07 12/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην Αγγλία. Και οι ομάδες ξεκινούν σταδιακά να επιστρέφουν σε πρόγραμμα προπονήσεων. Οπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι ποδοσφαιριστές της Γουλβς ξεκίνησαν ατομικά προγράμματα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κόμπτον, αρχίζοντας έτσι τη διαδικασία επανόδου σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ολοι οι ξένοι παίκτες της Γουλβς επέστρεψαν από τις πατρίδες τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και μπήκαν σε πρόγραμμα, με σκοπό η αγγλική ομάδα να είναι έτοιμη στην επανέναρξη της σεζόν,

σε περίπου έναν μήνα από τώρα. Με τους γυμναστές του συλλόγου να έχουν αναλάβει την πρώτη φάση της προετοιμασίας, δίνοντας συγκεκριμένα προγράμματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης στους ποδοσφαιριστές και επιβλέποντας οι ίδιοι τις προπονήσεις.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της Γουλβς έχουν ζητήσει αναλυτικά στοιχεία από όλους τους ποδοσφαιριστές, αναφορικά με τα προγράμματα που ακολούθησαν αυτό το διάστημα της διακοπής, ενώ έχουν προγραμματιστεί και αναλυτικές εξετάσεις, για να γίνει με ασφάλεια η επιστροφή.

Στόχος της Γουλβς είναι να καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν, στην οποία έχει ήδη δώσει 48 παιχνίδια. Και βασικός στόχος είναι το Europa League. Η κατάκτησή του, σύμφωνα με τον προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Με τον επαναληπτικό του 1-1 του Γεώργιος Καραϊσκάκης, για τη φάση των «16» να αναμένεται να οριστεί για τις 6 Αυγούστου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουλβς βρίσκεται στην 6η θέση, με 43 βαθμούς σε 29 παιχνίδια και στα εναπομείναντα 9 ματς θέλει να διατηρηθεί στην εξάδα ή να… ακουμπήσει την 4η θέση, εκεί όπου βρίσκεται η Τσέλσι, με 45 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα