Γουλβς- Λέστερ 0-0

00:09 15/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Γουλβς, χωρίς τον Ντάνιελ Ποντένσε στη βασική ενδεκάδα (μπήκε αλλαγή στο 78′), δεν κατάφερε να επικρατήσει της Λέστερ στο «Μολινό», με την λευκή ισοπαλία να αφήνει μια «γλυκόπικρη» γεύση και στις δύο ομάδες.

Στους γηπεδούχους για το γεγονός ότι μετά την αποβολή του Τσουντουρί στο 76′, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πλησιάσουν στο -3 από την τέταρτη  Τσέλσι. Αντίθετα οι «αλεπούδες» γνώριζαν ότι με ένα διπλό θα ξεπερνούσαν στην βαθμολογία τη Σίτι και θα κλείδωναν σε μεγάλο βαθμό το «σεντόνι».

Το τελικό 0-0 διατήρησε τις δύο ομάδες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο

πρωτάθλημα. Όσο για το αγωνιστικό σκέλος; Τίποτα το αξιοσημείωτο, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν κάκιστο θέαμα. Η Γουλβς πέτυχε γκολ στο 43′, αλλά ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη VAR, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Νούνο έχασε ευκαιρίες μόνο στα τελευταία λεπτά με τον Ραούλ Χιμένεθ.

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Μπολί, Κόντι, Ντεντόνκερ, Ντόχερτι, Νέβες (81′ Μουτίνιο), Γιόνι, Σαΐς, Πέδρο Νέτο (64′ Ανταμά Τραορέ), Ραούλ Χιμένεθ, Ντιόγκο Ζότα (78′ Ποντένσε)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τσίλγουελ, Σουγιουντσού, Έβανς, Ρικάρντο Περέιρα, Τίλεμανς (75′ Πρατ), Τσουντούρι, Μάντισον, Μπαρνς (90+4′ Μόργκαν), Αγιόθε (68′ Ολμπράιτον), Βάρντι

Keywords
Τυχαία Θέματα