Αποκάλυψη: Τα «βαριά όπλα» του ΠΑΟΚ στο πλευρό της Σίτι

23:31 14/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Η ποινή είναι σοκαριστική: Αποκλεισμός δύο ετών από το Champions League, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2020-21 και πρόστιμο ύψους 30.000.000 ευρώ. Αυτό ήταν το… δώρο της UEFA στη Μάντσεστερ Σίτι την ημέρα των ερωτευμένων. Μια ποινή, όμως, που δεν έβγαλε τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας στους δρόμους (πρώτο λάθος). Δεν τους έστειλε στα σπίτια των βουλευτών ή των στελεχών της UEFA

(απαράδεκτο). Δεν χώρισε στη μέση των Ευρώπη (ανήκουστο). Για την ακρίβεια, δεν χώρισε καν το Μάντσεστερ (αλητεία).

Η ανακοίνωση της Σίτι για την τρομακτική τιμωρία της, ήταν αυτή που αρμόζει σε μία σοβαρή υπόθεση, στην οποία επισημαίνεται ότι έχεις συλληφθεί να παρανομείς. Μια συγκροτημένη τοποθέτηση, με αιχμές κατά της απόφασης, της UEFA και των χειρισμών από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας. Αλλά χωρίς ακρότητες. (Τι -δεν- σου θυμίζει;)

Χωρίς τον αντίστοιχα ευφραδή «Μάκη Γκαγκάτση», από την παγκοσμίως διάσημη νομική σχολή του Γκλούτσεστερ, να δίνει έκτακτη συνέντευξη-ποταμό στην εκπομπή του καναλιού του Σεΐχη Μανσούρ.

Χωρίς να δηλώνει ότι «θα χυθεί αίμα» και ότι «θα χωρίσουμε την Αγγλία στα δύο» ή ακόμη καλύτερα «θα χωρίσουμε την Ευρώπη στα δύο».

Χωρίς καν να μπορεί να πει ότι «θα χωρίσουμε την Αγγλία από την Ευρώπη», γιατί αυτό πρόλαβε και το έκανε ο Μπόρις Τζόνσον.

Πλέον, αυτό που απομένει να φανεί, είναι εάν ο αντίστοιχος Γεραπετρίτης θα «παραγγείλει» κάποιο επιθετικό tweet από τον αντίστοιχο Αυγενάκη του αγγλικού Κοινοβουλίου: «Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του αγγλικού ποδοσφαίρου και την κρίση της UEFA. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

Επίσης, ο Μπόρις Τζόνσον δεν αποκλείεται να ζητήσει να μπει στη συμφωνία για το Brexit, ειδική τροπολογία που θα απαγορεύει την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι και τη διετή αποβολή της από το Champions League.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε εάν ο διαπρεπής δημοσιογράφος Koulis Sagonman της εκπομπής «The Court», θα φωνάξει στην εκπομπή του τον εξίσου διαπρεπή και έγκριτο νομικό της νομικής σχολής του Κιντερμίνστερ, George Pana, για να αποκαλύψει ότι ένα μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, που τιμώρησε τη Σίτι, είπε σε έναν εξίσου αξιόπιστο και έγκριτο συνάδελφό του, ότι ζήτησε λεφτά, για να ψηφίσει υπέρ του, σε μια άλλη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, η ποδοσφαιρική Ελλάδα, που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν στην Αγγλία, αναμένει με αγωνία την τοποθέτηση του δημάρχου του Μάντσεστερ, Αμπίντ Λατίφ Τσοχάν (σ.σ. βλέπε Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη), αλλά και του Δημάρχου του Μείζονος Μάντσεστερ, Αντι Μπέρνχαμ (σ.σ. βλέπε Τζιτζικώστας), για το πώς το Λονδίνο καταδυναστεύει τις ομάδες της Επαρχίας.

Εντός των επόμενων ωρών, είναι πιθανό να γίνει ειδική τοποθέτηση επί του θέματος από τον «one and only» Ζουράρι, που θα μιλήσει για την αδικία που βιώνουν από το κράτος της Αθήνας και του Λονδίνου ο ΠΑΟΚ και η Σίτι.

Μόλις κάνει τη βαρύγδουπη και εξόχως σημαντική τοποθέτησή του ο καθηγητής πανεπιστημίου (της ζωής) Ζουράρις, είναι πιθανό να παρέμβει δυναμικά ο Βελόπουλος της Αγγλίας, Νάιτζελ Φάρατζ, ζητώντας να πάψει η αδικία κατά της αγγλικής ομάδας και του ΠΑΟΚ. Ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιάσει και κάποιες χειρόγραφες επιστολές του Ιησού, που ίσως του προσφέρει ο «Κυρ-Βελ», για να τον βοηθήσει.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει αμέτοχος μπροστά σε αυτή την αδικία. Θα κάνει νέα μηνυτήρια αναφορά, αυτή τη φορά στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Χάγης, κατά των μελών της ΕΕΑ, που κυνηγούν τον «Αγιο Ιβάν» και προσπαθούν με το έτσι θέλω να μας πείσουν ότι επειδή βρήκαν έγγραφα, τραπεζικές και εταιρικές συναλλαγές υπάρχει πολυϊδιοκτησία στην υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να στείλει άμεσα επιστολή συμπαράστασης στη Σίτι, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, και θεωρείται δεδομένο ότι θα προσφέρει το λαμπρό νομικό του επιτελείο στη Σίτι (εννοείται, με επικεφαλής τον ευφραδή και μύστη της νομικής επιστήμης, Μάκη Γκαγκάτση), με σκοπό να κατατροπώσει η αγγλική ομάδα τους «αλήτες», «πληρωμένους» και «επίορκους» παράγοντες της UEFA. Που θέλουν να ρίξουν τον ΠΑΟΚ (σ.σ. Λάθος, αυτό είναι από άλλη ταινία).

Η Σίτι από την πλευρά της, θα πρέπει να ξεκινήσει να πυροβολεί καθημερινά τα επίσημα social media που διαθέτει, με μηνύματα ψύχραιμα. Μάλιστα, θα μπορούσαν να δανειστούν για παράδειγμα αυτό:  «Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της ΕΕΑ/UEFA και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις…».

Επίσης, πέραν του CAS, η Σίτι μπορεί να ζητήσει την επιστημονική συνδρομή των νομικών του ΠΑΟΚ, για το κατά πόσο θα μπορούσε να αναβάλλει για 1-2 χρόνια την τιμωρία. Αν, ας πούμε, υπάρχει κάποιο διοικητική Εφετείο ή κάτι αντίστοιχο, για να μπορέσουν να κρυφτούν και να μην ισχύει η αποδεδειγμένη «κουτσουκέλα».

Τέλος, πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι ο Γιώργης Σαββίδης, είναι πιθανό να δανείσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στον Πεπ Γκουαρδιόλα, για να δημοσιοποιεί τα μηνύματά του, για την καταπίεση της Καταλονίας από το επιτελικό κράτος της Ισπανίας, αλλά και για το ανελέητο κυνηγητό που δέχεται ο ΠΑΟΚ από το κράτος των Αθηνέζων…

ΥΓ. Η Σίτι και ο Σεΐχης Μανσούρ περιμένουν e-mail με αναλυτικές οδηγίες από τον αυτοδημιούργητο μεγιστάνα Καλπαζίδη, πώς να αποκτήσει τις εγκαταστάσεις και να ελέγχει μια ακόμη ομάδα της Premier League, αλλά να μπορέσει να τη γλιτώσει ακόμη κι αν τον πιάσουν στα πράσα. Λεπτομέρειες, προσεχώς…

ΥΓ2. Ο ιδιοκτήτης της RFA, των εγκαταστάσεων της Ξάνθης και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα στείλει στο Μάντσεστερ με ιδιωτικό τζετ τους σούπερ ντούπερ ουάου επικοινωνιολόγους της επικοινωνιακής «ναυαρχίδας» των Μέσων του Ιβάν, για να δείξει στους Αγγλους, πώς μπορείς να λες ψέματα με πειθώ και να αυθυποβάλλεσαι, πιστεύοντας ότι λες την αλήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα