Γιουβέντους στο 2.05

10:18 1/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Τορίνο αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 29ο λεπτό και κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας, την οποία ήθελε η στήλη, μέχρι το 88΄. Μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι η τύχη τις τελευταίες δύο ημέρες με Κιέβο και Τορίνο αλλά ευελπιστώ πως οι αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ θα φέρουν κέρδη.

Θεωρώ πως η Γιουβέντους αποτελεί δυνατό στήριγμα απόψε. Η ομάδα του Σάρι μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στην Serie A αλλά αυτό βέβαια δεν αποτελεί είδηση. Αυτό που με κάνει να είμαι βέβαιος για την νίκη των

μπιανκονέρι είναι η πρόσφατη εμφάνιση απέναντι στην ΣΠΑΛ. Η Μεγάλη Κυρία έκανε το καλύτερο παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν πως έχουν κατανοήσει πλέον την διαφορετική τακτική που ακολουθεί ο Σάρι σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ο Αλέγκρι ήταν πολλά χρόνια στο τιμόνι της πρωταθλήτριας Ιταλίας και είναι λογικό να χρειάζεται κάποιος χρόνος, έως ότου η ομάδα να αλλάξει πλήρως φιλοσοφία.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν προέρχεται από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ αλλά βέβαια οι Ουνιόν Βερολίνου και Άουγκσμπουργκ δεν έχουν καμία σχέση με την Γιουβέντους. Ο γερμανικός σύλλογος ηττήθηκε από την Λοκομοτίβ Μόσχας εντός έδρας στην πρεμιέρα των ομίλων και το πιο πιθανό είναι να έχει ίδιο αποτέλεσμα και σήμερα. Ομάδα με επιθετικές αρετές αλλά απόψε θα πρέπει να αμυνθεί σωστά και αυτό είναι κάτι που δεν ξέρει να κάνει καλά. Ο άσος δεν θα μπορούσε να είναι ψηλότερα αλλά θα τον ανεβάσουμε εμείς με το ασιατικό -1.

Δεν είναι ακόμα στα καλά της η Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πρέπει να μας ξεγελά το 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα, διότι σε αυτό συνέβαλε η κάκιστη εικόνα της Βασίλισσας. Εντός Σεπτεμβρίου λοιπόν η ομάδα του Τούχελ ηττήθηκε από την Ρεμς 0-2 και πανηγύρισε 3 νίκες επί των Στρασβούργου, Λιόν και Μπορντό όλες με 1-0. Κοινό στοιχείο των επιτυχιών αυτό ότι το γκολ πέτυχε ο Νεϊμάρ, ο οποίος θα λείψει απόψε λόγω τιμωρίας ενώ εξακολουθεί να απουσιάζει και ο Καβάνι. Η Γαλατασαράι υπολείπεται σε ποιότητα αλλά είναι σκληροτράχηλο σύνολο και έχει καλό προπονητή. Θα βγάλουν πάθος και δύναμη οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως αν τελικά έρθει το διπλό αυτό θα συμβεί δύσκολα, στο γκολ.

Φυσικά και δεν θα άφηνα την Τσάμπιονσιπ εκτός των σημερινών επιλογών. Πολύ δυνατή μάχη στο Έλαντ Ρόουντ ανάμεσα σε δύο εκ των φαβορί για άνοδο. Ωστόσο η Γουέστ Μπρόμγουιτς είναι σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και παραμένει αήττητη. Την ίδια ώρα η Λιντς αντιμετωπίζει κάποιες σημαντικές απουσίες και πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, θα κάνω παιχνίδι με το ασιατικό χάντικαπ των φιλοξενούμενων.

Πηγή: Bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα