Γιουβέντους – Ρόμα 1-3

23:49 1/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Επιβλητική ήταν στο Τορίνο η Ρόμα. Οι Τζαλιορόσι εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το γεγονός ότι η Γιουβέντους παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-1 χάρη στα γκολ των Κάλινιτς (23΄) και Περότι (44΄, 52΄). Για την πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε δώσει το προβάδισμα ο Ιγκουαϊν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μετά από δυο χρόνια.

Στο 5ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ ο Ραμπιό

έπιασε το τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι και ο Ιγκουαΐν εξ επαφής έγραψε το 1-0 με προβολή. Στο 23’ ο το σουτ του Τζαπακόστα κόντραρε και πέρασε λίγο έξω και από το κόρνερ ο Κάλινιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ενώ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Περότι από τα έντεκα βήματα έκανε την ανατροπή για την ομάδα του.

Στο 50’ ο Σέζνι έσωσε μετά από σουτ του Τζανιόλο και στο 52’ η Ρόμα έφυγε στην κόντρα, ο Τζανιόλο έβγαλε κάθετα στον Περότι, που πλάσαρε από κοντά για το 1-3.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι (74’ Πινζόλιο), Φραμπότα, Μπονούτσι (51’ Ντεμιράλ), Ρουγκάνι, Ντανίλο, Ραμπιό (51’ Ράμσεϊ), Ματουϊντί, Μουρατόρε, Ιγκουαΐν (79’ Βριόνι), Τζανιμάκια, Μπερναρντέσκι (73’ Ολιβιέρι)

ΡΟΜΑ: Φουτζάτρο, Ιμπάνιεθ (56’ Ζουάν Ζέσους), Σμόλινγκ, Φάτσιο, Καλαφιόρι (60’ Μπρούνο Πέρες), Κριστάντε (56’ Σαντόν), Βιγιάρ, Τζανιόλο (56’ Ουντέρ), Κάλινιτς, Περότι (75’ Κλάιφερτ)

Μίλαν-Κάλιαρι 3-0

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε πρωταγωνιστή τον Κατιγιέχο (1 γκολ, 1 ασίστ), ενώ σκόραρε και πάλι ο Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς, ο οποίος έχασε και πέναλτι.

Στο 10ο λεπτό, ο Λεάο έκανε όμορφη ενέργεια και πλασέ από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αλλά χτύπησε στη συνέχεια στον Κλάβαν και κατέληξε στα δίχτυα της Κάλιαρι για το 1-0. Στο 55’ ο Καστιγιέχο μοίρασε στον Ζλάταν κι εκείνος με ξερό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.Μάλιστα στο 57’ ο Μποναβεντούρα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Καστιγιέχο γύρισε πανέμορφα στην περιοχή και πλάσαρε για το 3-0.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ (79’ Ντουάρτε), Ερναντές, Καλάμπρια, Γκάμπια, Κεσί, Τσαλχάνογλου (66’ Μπρεσκιανίνι), Μπενασέρ (66’ Σελεμέκερς), Λεάο (38’ Μποναβεντούρα), Καστιγιέχο (66’ Μαλντίνι), Ιμπραΐμοβιτς

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Βαλούκιεβιτς, Τσεπιτέλι (62’ Καρμπόνι), Λυκογιάννης, Περέιρο (62’ Παλόσκι), Φαραγκό, Κλάβαν (62’ Λαντινέτι), Ματιέλο, Νάντες, Ιονίτσα (79’ Μαριγκόζου), Σιμεόνε (90’ Παβολέτι)

Αταλάντα – Ίντερ 0-2

Στην μάχη για την δεύτερη θέση νικήτρια βγήκε η Ίντερ. Η ομάδα του Μιλάνου πέρασε από το Μπέργκαμο και τερμάτισε στο -1 από την Γιουβέντους. Αμπρόσιο και Γιάνγκ τα γκολ για τους Μιλανέζους, με την Αταλάντα να στρέφει την προσοχή της πλέον στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους 8 του Champions League.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι (5’ Σπορτιέλο), Τολόι, Ντζιμσίτι, Καστάιν (61’ Χάτεμπουρ), Γκόζενς, Γκόμες (90+1′ Ντα Ρίβα), Καλντάρα, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (61’ Μαλινόβσκι), Πάσαλιτς (61’ Μουριέλ), Σαπάτα

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Γοδίν, Μπαζτόνι (77’ Σκρίνιαρ), Ντ’Αμπρόζιο (77’ Μπιράγκι), Μπαρέλα (90′ Έρικσεν), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ (90′ Μόουζες), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (71’ Σάντσες)

Νάπολι-Λάτσιο 3-1

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Serie A η Νάπολι. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε της Λάτσιο με 3-1 στο Σαο Πάολο. Στο 9ο λεπτό η Παρτονοπέι άλλαξαν όμορφα την μπάλα, που έφτασε στον Ρουίθ κι εκείνος με άπιαστο πλασέ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0. Ο Ιμόμπιλε σκόραρε για άλλο ένα παιχνίδι, φτάνοντας τα 36 τέρματα για το 1-1.

Στο 53ο λεπτό η Νάπολι κέρδισε πέναλτι και ο Ινσίνιε έκανε το 2-1 από τα 11 μέτρα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μέρτενς έδωσε έτοιμο γκολ στον Πολιτάνο για το 3-1.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρουί (78’ Γκουλάμ), Ζιελίνσκι (85’ Πολιτάνο), Λομπότκα (79’ Ντέμε), Ρουίθ, Μέρτενς, Ινσίνιε (84’ Ελμάς), Καγιεχόν (78’ Λοσάνο)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Φελίπε, Πάτρικ (63’ Βάβρο), Ατσέρμπι (63’ Μπαστος), Μάρουσιτς, Λατσάρι (83’ Λουκάκου), Σάβιτς, Παρόλο (87’ Άντερσον), Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε, Κορέα (87’ Αντεκάνιε).

Keywords
Τυχαία Θέματα