Στο Πήλιο ο Ατρόμητος, ξεκινάει προετοιμασία (pics)

22:30 1/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Στα Χάνια Πηλίου βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Ατρομήτου.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ ταξίδεψαν στην Μαγνησία, όπου η ομάδα του Περιστερίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή του Ατρομήτου για τις επόμενες 14 ημέρες θα έχει ως βάση της τα Χάνια και θα διαμένει σε μία ξενοδοχειακή μονάδα, που βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1200 μέτρων και διαθέτει υποδειγματικές κλιματικές συνθήκες. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου, στην

οποία ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, θα ξεκινήσει να «χτίζει» τον Ατρόμητο της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Την αποστολή που βρέθηκε από την πρώτη μέρα στα Χάνια Πηλίου αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης.

Στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα