Γαλλία και Ισπανία προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

17:54 11/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Η προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα ολοκληρώθηκε, με τη Γαλλία να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να αποκλείει την Team USA, υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα μετά το 2006 και την σπουδαία νίκη της Εθνικής μας στη Σαϊτάμα.

Με τη νίκη αυτή οι Γάλλοι εξασφάλισαν και την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο, καθώς σε συνάρτηση με τον αποκλεισμό της Τσεχίας είναι η μοναδική ομάδα από την Ευρώπη, μαζί με την Ισπανία που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Έτσι Γαλλία και Ισπανία συμπλήρωσαν το παζλ των επτά ομάδων που θα βρίσκονται στα γήπεδα του Τόκιο, εφόσον Τσεχία, Σερβία και Πολωνία έμειναν εκτός από την ημιτελική φάση.

Υπενθυμίζεται ότι στους Ολυμπιακούς θα βρίσκονται οι οικοδεσπότες Ιάπωνες, οι ΗΠΑ και η Αργεντινή από την Αμερική, η Νιγηρία από την Αφρική, το Ιράν από την Ασία, η Αυστραλία από την Ωκεανία και φυσικά η Ισπανία και η Γαλλία.

Απομένουν λοιπόν τέσσερα εισιτήρια που θα βγουν από τα προολυμπιακά τουρνουά όπου θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν από στις 23 πρώτες θέσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα