Φεύγει για Μέτσοβο και Ιωάννινα με απουσίες ο Ηρακλής

18:12 1/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Για Μέτσοβο και Ιωάννινα αναχώρησε ο Ηρακλής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να έχει στη διάθεση της όλους τους παίκτες. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα αναγκαστεί

να στερηθεί τις «υπηρεσίες» των Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Γιώργου Γκιουζέλη και Γιώργου Φίλλιου.

Ο «Γηραιός» στην ουσία θα πάρει τη θέση του Προμηθέα στο Μέτσοβο, καθώς η ομάδα της Πάτρας πρέπει να διαχειριστεί δύο κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, εκ των οποίων το ένα είναι ο Τζεχάιβα Φλόιντ.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για σήμερα κόντρα στους ερυθρόλευκους στις 19:00, ενώ απέναντι στους πράσινους αύριο στις 14:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Μετά από 25 ημέρες σκληρής δουλειάς έφθασε η ώρα η θεωρία να εφαρμοστεί στην πράξη για τους παίκτες του Ηρακλή. Μάλιστα αυτό θα γίνει απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως σήμερα (19:30) με τον Ολυμπιακό, στο Μέτσοβο, και την Παρασκευή με τον Παναθηναϊκό (14:00) στα Ιωάννινα.

Η ομάδα μας αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Μέτσοβο έχοντας αρκετές απουσίες στη σύνθεσή της.Ο Μιχάλης Τσαιρέλης κάνει θεραπεία για μια τενοντοπάθεια στο γόνατο, ο Δημήτρης Βεργίνης θα επιστρέψει εντός των ημερών σε φουλ ρυθμούς μετά από μια ελαφρά θλάση στον δικέφαλο μηριαίο μυ, ο Γιώργος Γκιουζέλης έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ άτυχος στάθηκε χθες σε μια από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης ο Γιώργος Φίλλιος καθώς υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.

Μάλιστα ο Βεργίνης είναι πιθανό να ενσωματωθεί στην ομάδα για το φιλικό με τον ΠΑΟ, οπως και οι Τσαιρέλης-Γκιουζέλης, που ειναι στο τελικό στάδιο της επανένταξης και αξιολογούνται καθημερινά.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Τσίλντρες, Σαγκς, Σχίζας, Καββαδάς, Γεωργαλάς, Μπόουλιν, Μουρ, Ντάνιελ, Χάνλαν, Πετανίδης.

Ο αγώνας σήμερα (19:30) στο Μέτσοβο, αλλά και την Παρασκευή (14:00) στα Ιωάννινα, ειναι κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί ότι και το τρίτο τεστ COVID-19 ήταν αρνητικό για όλους στην ομάδα μας»

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ‼️ Μετά από 25 ημέρες σκληρής δουλειάς έφθασε η ώρα η θεωρία να εφαρμοστεί στην…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα