Mπαρτσελόνα : Ο Μπαρτομέου κινδυνεύει με φυλάκιση αν ο Μέσι φύγει ως ελεύθερος (pic)

18:04 1/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η υπόθεση της παραμονής του Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, παραμένει εδώ και μία εβδομάδα το πιο «καυτό» θέμα της μεταγραφικής περιόδου. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα που μεγαλούργησε τα προηγούμενα χρόνια, με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα να φαντάζει αυτήν την στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του.

Όπως είναι λογικό όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη χορεύει στους ρυθμούς του Pulga, με τον Guillem Balagué να προσθέτει

ακόμα ένα επεισόδιο στην υπόθεση του 33άχρονου άσου. Ο έγκριτος Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι πιθανόν να κατηγορηθεί για «κακομεταχείριση περιουσιακών στοιχείων», είτε από τον επόμενο πρόεδρο, είτε από τους κατόχους διαρκείας της φετινής σεζόν, αν ο Μέσι τελικά αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τον Μπαρτομέου, καθώς ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα μπορεί να κινδυνέψει με ποινή φυλάκισης ή στην καλύτερη περίπτωση να πληρώσει ένα τεράστιο χρηματικό πρόστιμο. Έτσι, ο Μπαρτομέου έχει ακόμα έναν λόγο να θέλει να κρατήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο στην Βαρκελώνη.

Josep Maria Bartomeu could face time behind bars if he fails to convince Lionel Messi to stay… https://t.co/ksfmYNU8fL

— SPORTbible (@sportbible) September 1, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα