Φερέιρα: «Πάντα μαζί, πάντα ενωμένοι»

18:38 2/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Σύνθημα αντεπίθεσης έστειλε ο Αμπέλ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ να τονίζει σε ανάρτησή του ότι άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο θα δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Ιβηρας προπονητής τόνισε επίσης ότι η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η ενότητα, με τον κόσμο, τους παίκτες και τη διοίκηση να είναι

ενωμένοι και έτοιμοι για νέες επιτυχίες. «Από τον αγωνιστικό χώρο στις κερκίδες. Πάντα μαζί», τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Μόλις τελειώσαμε μια πολύ έντονη φάση της σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να αναλύσουμε, να συζητήσουμε, να διορθώσουμε, να προπονηθούμε για να βελτιωθούμε. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου, αυτή είναι η φιλοδοξία του ΠΑΟΚ. Ας συνεχίσουμε με αυτό που είναι η βασική δύναμή μας, η ενότητα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Από τον αγωνιστικό χώρο στις κερκίδες. Πάντα μαζί».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We have just finished a very intense phase of our season. Now it is time to analyse, discuss, correct, train and to improve. This is my ambition, this is PAOK’s ambition! Let’s continue with what is our greatest strength, the unity, from top to bottom, from the field to the stands. Always together! #PAOKFamily #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις 2 Σεπ, 2019 στις 7:36 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα