Φαβορί η «Σελέστε»!

15:26 29/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Στις 22:00, στην Αρένα Φόντε Νόβα του Σαλβαδόρ, διεξάγεται ο 4ος και τελευταίος προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Περού.

Η Ουρουγουάη προκρίθηκε στην 8αδα ως πρώτη από τον 3ο όμιλο με συγκομιδή 7 βαθμών. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με την επιβλητική νίκη 4-0 επί του Ισημερινού με σκόρερς τους Λοδέιρο, Καβάνι και Σουάρες για να ακολουθήσει η ισοπαλία 2-2 με την Ιαπωνία, όταν οι Σουάρες και Χιμένες ισοφάρισαν τα γκολ των ασιατών.

Για την τελευταία αγωνιστική επικράτησαν της Χιλής με 1-0 χάρη στην υπέροχη κεφαλιά του Καβάνι στο 84’. Σε πολύ καλή κατάσταση ο επιθετικός της Παρί.

Το Περού πέρασε στα προημιτελικά ως η μία από τις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες, συγκεντρώνοντας 4 πόντους στον 1ο όμιλο. Στην πρεμιέρα του θεσμού έμεινε ισόπαλο 0-0 με τη Βενεζουέλα, σε ένα παιχνίδι που αμφότερες ομάδες είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Ακολούθησε η νίκη (με ανατροπή) επί της Βολιβίας με σκορ 3-1, με τους Γκερέρο και Φαρφάν να γυρίζουν το ματς. Πόνεσε η βαριά ήττα με 5-0 από τη Βραζιλία στο φινάλε των ομίλων, αλλά δεν στοίχισε την πρόκριση. Μπήκαν πολύ άσχημα στον αγώνα και βρέθηκαν στο μισάωρο να χάνουν 3-0, με το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων να προέρχεται από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ουρουγουάη – Περού με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα