Στην Μπάμπεργκ ο Λι που είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ (pic)

13:30 29/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Πάρις Λι ήταν από τους παίκτες που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο Basketball Champions League και έτσι ανάγκασε πολλές ομάδες να στρέψουν το βλέμμα τους στην περίπτωση του, με μία από αυτές να είναι και η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της «ένωσης» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι τον Αμερικανό αφού αντιμετώπισαν την Ανβέρπ, που αγωνιζόταν, αρκετές φορές στην διοργάνωση. Ο Λι έκανε πολύ καλά ματς και

έτσι οι «κιτρινόμαυροι» με αστραπιαίες κινήσεις πρόλαβαν να συμφωνήσουν με τον παίκτη.

Τον τελευταίο καιρό όμως ο σχεδιασμός της ΑΕΚ άλλαξε και έτσι έπρεπε να αλλάξουν οι παίκτες που θα πήγαιναν στην ομάδα. Έτσι η συμφωνία των δύο πλευρών χάλασε και ο Λι βρήκε νέα «μπασκετική» στέγη στην Μπάμπεργκ η οποία και τον απέκτησε.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 24χρονος μετρούσε στο BCL κατά μέσο όρο 12,8 πόντους, 5,6 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,8 κλεψίματα σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενος σε 14 παιχνίδια στην διοργάνωση.

Aller guten Dinge sind ja bekanntlich DREI Direkt von den @antwerpgiants nach Bamberg: Willkommen in Freak City, Paris Lee! Der wertvollste Spieler der belgischen Liga unterschreibt bei uns einen Zweijahresvertrag! @_plee1 #Basketballherz pic.twitter.com/GN1XApIJUC

— Brose Bamberg (@BroseBamberg) June 29, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα