Έσπασαν την Αλεξανδρούπολη: Άγρια συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

20:26 18/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Δέκα άτομα, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ενεπλάκησαν σε αιματηρή συμπλοκή το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή ΕΟΤ της Αλεξανδρούπολης, προς το παραλιακό μέτωπο, ανάμεσα στις δύο οργανωμένες πλαζ της πόλης.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι οπαδοί των δύο Δικεφάλων, έχουν διαφορές και θέλησαν να τις λύσουν. Μεταξύ τους υπάρχει ιστορικό συμπλοκών που φαίνεται να αναβιώνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Από

τη συμπλοκή προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε τέσσερα άτομα, τα οποία διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Δύο μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο, αφού ανήκουν στα σώματα ασφαλείας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η συμπλοκή άρχισε αφού κάποιοι από τους συμμετέχοντες επιδίδονταν σε σπορ στην παραλία. Μεταξύ τους επικράτησε ένταση και ακολούθησε το επεισόδιο. Στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια μπύρας, σπασμένα τα οποία έφεραν ίχνη  αίματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης:

«Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (17/18-5-2020) στον Έβρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας εννέα (9) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα, απογευματινές ώρες της 17-5-2020, σε παραλιακή περιοχή της Αλεξανδρούπολης, οπαδοί δυο διαφορετικών ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους με τη χρήση διαφόρων αντικειμένων, για λόγους οπαδικών διαφορών, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν πέντε από αυτούς.

Μετά τη καταγγελία του περιστατικού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων επιτεύχθηκε η ταυτοποίηση και η σύλληψη των εννέα (9) συμμετεχόντων στη συμπλοκή.

Από το σημείο του συμβάντος κατασχέθηκε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Σημειώνεται ότι τρεις από τους δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αθλητική βία. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης».

Keywords
Τυχαία Θέματα