Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 86-84

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ο Λόιντ ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός και η ΤΣΣΚΑ γνώρισε στο Βελιγράδι δεύτερο συνεχόμενο «κάζο» στην Ευρωλίγκα (86-84).

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ θέλησε να πατήσει «γκάζι» από νωρίς και προηγήθηκε με 10-14 ύστερα από τρίποντο του Νικίτα Κουρμπάνοφ. Ακολούθως ένα σουτ έξω από τα 6.75 του Χολ και ένα καλάθι του Τέρι έφεραν τον Ερυθρό μπροστά, ωστόσο το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη βρήκε και πάλι

τις λύσεις ολοκληρώνοντας τη πρώτη περίοδο στο +2 (18-20).

Στη συνέχεια ο Ουίλ Κλάιμπερν έκανε τα… δικά του και με 11 προσωπικούς του πόντους μεγάλωσε τη διαφορά και η «ομάδα του στρατού» πήγε στα αποδυτήρια με +8 (35-43). Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το πιο «φτωχό» επιθετικά του παιχνιδιού. Οι Ερυθρόλευκοι αλλά και η ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσαν να βρουν επιθετική «πηγή» και το επιμέρους σκορ ήταν μόνο 11-8 (46-51).

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς «τούμπα». Από την ρωσική ομάδα σκόραρε σχεδόν μόνος του ο Χάκετ και ο εξαιρετικός Λόιντ… οδήγησε το ματς στην παράταση (73-73). Στο έξτρα πεντάλεπτο ανέλαβε στην αρχή δράση ο Τέρι και μετά και πάλι ο Λόιντ με τους Σέρβους τελικώς να παίρνουν το «ροζ φύλλο», ενώ η ΤΣΣΚΑ γνώρισε το δεύτερο συνεχόμενο κάζο στην Ευρωλίγκα μετά και την ήττα από την Άλμπα.

Κορυφαίος για τον Ερυθρό για άλλη μια φορά ο Τζόρνταν Λόιντ που σημείωσε 31 πόντους, ενώ από την αντίπερα «όχθη» ο Ντάνιελ Χάκετ πραγματοποίησε εμφάνιση… ζωής με 29 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 35-43, 46-51, 73-73, 86-84

Keywords
Τυχαία Θέματα