Μουργκ : «Το παιχνίδι έμοιαζε με την ΑΕΚ, είμαστε απογοητευμένοι»

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League, καθώς ήρθε ισόπαλος (1-1) με την Ομόνοια στην Τούμπα.

Ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος ισοφάρισε για τον Δικέφαλο στο 56ο λεπτό, δήλωσε μετά το ματς πως υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα που δεν έφτασε στη νίκη, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Ομόνοια.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήμουν λίγο κουρασμένος, αλλά περισσότερο ήταν θέμα τακτικής του προπονητή η αλλαγή μου. Παίξαμε ένα κακό πρώτο μέρος, δεχτήκαμε εύκολο γκολ, ήμασταν στην περιοχή μας τρεις με έναν. Βρεθήκαμε πίσω, η Ομόνοια αμύνθηκε, ήταν ίδιο ματς με την ΑΕΚ. Ισοφαρίσαμε, αλλά είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε δεύτερο γκολ: «Δεν γνωρίζω. Ίσως οι τελικές πάσες δεν ήταν καλές. Είχαμε πολλά σουτ μακρινά. Λεπτομέρειες που κρίνουν το αν θα σκοράρεις ή όχι. Έληξε 1-1 το ματς, είμαστε απογοητευμένοι γιατί στο δεύτερο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα όπως έγινε και με την ΑΕΚ, σε δύο ματς είμαστε καλύτεροι αλλά πήραμε 2 βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα