Έκτορ Χέφελ, από την Κύπρο, στους δύο μεγάλους της Αθήνας… (vid)

12:23 23/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος και έχει ήδη τεθεί υπόψη των δύο μεγάλων της Αθήνας… Ο Έκτορ Χέφελ, ο ικανότατος μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει στις 30 Ιουνίου. Πριν λίγες μέρες, ο Ολλανδός μίλησε με τους Κύπριους παράγοντες και αφού διαπίστωσαν ότι έχουν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, αναχώρησε για την πατρίδα του.

Ο Χέφελ είναι ο κινητήριος μοχλός της ΑΕΚ

Λάρνακας από τον Ιανουάριο του 2017, όταν πήρε μεταγραφή από την Ντε Χαγκ. Στα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα, συμπλήρωσε 100 συμμετοχές, σκόραρε 8 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ. Στην ηλικία των 24 ετών, με γεμάτες χρονιές και χωρίς κόστος, ο αριστεροπόδαρος παίκτης συνιστά μία δελεαστική περίπτωση… Επιπροσθέτως, ο Χέφελ είναι και «πολυεργαλείο», αφού οι προπονητές του τον χρησιμοποίησαν «δεκάρι», box-to-box και αριστερό μπακ-χαφ.

Φυσικά, ένα τόσο ελκυστικό πακέτο χρειάζεται τη διαφήμιση του… Στα απόρρητα έγγραφα των Agent Leaks, ο Χέφελ καταγράφηκε ανάμεσα στους προτεινόμενους σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ…

Στο «Καλαφάτης» ο Χέφελ δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερες συστάσεις…Ο Τσάβι Ρόκα τον ξεχώρισε και τον πήρε στην ΑΕΚ Λάρνακας, τον πιστεύει και ο Ολλανδός μπορεί να του δώσει το… δύο σε ένα: κεντρικό χαφ, είτε αντί του Χρήστου Δώνη, είτε αντί του Ανουάρ, αλλά λύση και στην άδεια αριστερή πλευρά, εάν δεν ανανεώσει ο Ινσούα. Σίγουρα το όνομα του Χέφελ θα παίξει πολύ στο μυαλό του Ρόκα, ο οποίος ψάχνει φτηνές επιλογές, με αξία και με μικρό ρίσκο για την απόδοση τους.

Όμως, ο Χέφελ δεν θα περάσει απαρατήρητος και στα Σπάτα, αφού ανέκαθεν τα οικονομικά πρότζεκτ με προοπτικές, άρεσαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Σίγουρα ο Ίλια Ίβιτς έχει πιο ηχηρές περιπτώσεις στην ατζέντα του, αλλά δεν αρνείται εκ των προτέρων να τσεκάρει έναν παίκτη που θα του φανεί προσιτός και εξελίξιμος.

Πάντως, ο Χέφελ δεν έχει ξεκόψει από την Κύπρο, αφού ο μάνατζερ του διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΑΠΟΕΛ. Εκεί δεσπόζει πια ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ξέρει την κυπριακή αγορά, αλλά δεν έχει διαρρέυσει τη γνώμη του για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας…

Keywords
Τυχαία Θέματα