Είδε τον Γκουαρντιόλα και… το έβαλε στα πόδια ο Κλοπ (vid)

Τα πρωταθλήματα κάνουν διάλειμμα αυτή την εβδομάδα μιας και υπάρχει η τελευταία – για το 2019 – διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Την Δευτέρα όμως στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας ήταν προγραμματισμένο το ετήσιο meeting των κορυφαίων προπονητών.

Αντσελότι (Νάπολι), Έμερι (Άρσεναλ), Φονσέκα (Ρόμα), Ρούντι Γκαρσία (Λυών), Γκουαρντιόλα (Μάντσεστερ Σίτι), Κλοπ (Λίβερπουλ), Τεν Χαγκ (Άγιαξ), Σάρι (Γιουβέντους), Τούχελ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζιντάν

(Ρεάλ Μαδρίτης), Αλέγκρι και Μιρτσέα Λουτσέσκου έδωσαν το παρόν με αυτόν που… έκλεψε την παράσταση να είναι ο προπονητής των πρταθλητών Ευρώπης.

Λίγες μόλις ώρες από το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι το οποίο βρήκε θριαμβευτές τους «κόκκινους» αλλά με πολλά παράπονα για τη διαιτησία και το VAR τους «Πολίτες», Κλοπ και Γκουαρντιόλα συνυπήρξαν στο meeting με τον Γερμανό να έχει όρεξη για τρολάρισμα.

Συγκεκριμένα ένας δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη στον Κλοπ, στο περιθώριο της συνάντησης και σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον Γκουαρντιόλα, τον αποκάλεσε Πέπε αντί για Πεπ. Προς στιγμήν ο Κλοπ σάστισε και προσποιήθηκε πως δεν καταλαβαίνει για ποιον τον ρωτάνε αλλά αμέσως έσκασε ένα χαμόγελο και απάντησε «Φυσικά μιλήσαμε, γιατί να μην μιλάμε» δείχνοντας πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αναμεσά τους παρά την ένταση του ντέρμπι.

Μάλιστα την ώρα που είδε τον 48χρονο συνάδερφό του να έρχεται από πίσω ψιθύρισε «Ο Γκουαρντιόλα έρχεται» κι έφυγε τρέχοντας για να μην τον… συναντήσει κάνοντας φυσικά πλάκα.

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1194177618804903937

Όσον αφορά στα… σοβαρά που συνέβησαν στο meeting, κύριο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά το VAR με τους δύο κορυφαίους προπονητές να συμφωνούν πως δεν λειτουργεί σωστά με τον Γερμανό να τονίζει πως υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα