Εύκολα στον δεύτερο γύρο του Wimbledon η Σάκκαρη

14:43 1/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε σχετικά άνετα με 2-0 σετ (7-6 (4), 6-3) την Μπερνάρντα Πέρα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Wimbledon. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μια σοβαρή και μεστή εμφάνιση απέναντι στην Αμερικανίδα και επιστρέφει στον δεύτερο γύρο του φημισμένου τουρνουά μετά από δύο χρόνια.

Η Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο βρετανικό

Grand Slam χρειάστηκε μόλις 88 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Πέρα και στον επόμενο γύρο θα βρει απέναντι της τη lucky loser Μαρίε Μπούζκοβα από την Τσεχία.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τα χρειάστηκε λίγο, καθώς η Πέρα ήταν ιδιαίτερα δυνατή, όμως κατάφερε να επικρατήσει στο τάι μπρέικ με 7-4 και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη όμως ήταν φανταστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της. Πίεσε την αντίπαλο και της και έφτασε στο 1-0 με μπρέικ. Προχωρώντας το σετ η Μαρία ήταν εμφατική και έφτασε να προηγείται με 5-1. Η Αμερικανίδα μείωσε σε 5-3 παρά τα 7 ματς πόιντ της Σάκκαρη, όμως η Ελληνίδα και πάλι με μπρέικ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους «64».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη είχε 12-26 αβίαστα λάθη, 1-4 διπλά λάθη, 14-21 winners και 73-60 κερδισμένους πόντους.

Δείτε τον τελευταίο πόντο:

Keywords
Τυχαία Θέματα