«Έφαγε» πόρτα ο Βασιλακόπουλος

Όποιος νομίζει ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα παραδοθεί, δεν τον ξέρει καλά. Είναι αποφασισμένος να πολεμήσει… #mexritelous, αλλά αυτή τη φορά είναι μόνος του. Οι «στρατηγοί» που του απέμειναν, είτε είναι χαμηλού επιπέδου (κι ως… πιόνια θα ήταν άχρηστα), είτε έχουν συνθηκολογήσει, είτε δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε τον… θυρωρό της πολυκατοικίας τους, οπότε «τρέχει» μόνος να οργανώσει την άμυνά του.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ στράφηκε προς τη… μητέρα Ομοσπονδία, τη ΦΙΜΠΑ, ζητώντας στήριξη. Περίμενε ότι θα πάρει το ΟΚ για

να χρησιμοποιήσει ως μπαμπούλα τη διεθνή ομοσπονδία, αλλά ο Ανδρέας Ζαγκλής του… έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Τσάμπα κόπος, το ταξίδι πήγε στον βρόντο κι η ΦΙΜΠΑ δεν πρόκειται να πάει απέναντι στον Υφυπουργό Αθλητισμού. Άλλωστε, ακόμα κι αν είχε τη διάθεση να εμπλακεί, δεν έχει το περιθώριο, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή παρατυπία στο σχέδιο νόμου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι αποφασισμένος να συνεχίσει, έχοντας την πολιτική κάλυψη. Ακόμα κι αν ο κ. Βασιλακόπουλος τρέχει από υπουργείο σε υπουργείο (μόλις σήμερα ήταν στο Αμύνης, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ήθελε να… πιάσει πόρτα και να μπορεί να ελπίζει σε… συμπάθεια), συναντά όσους πολιτικούς φίλους του έχουν απομείνει, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει κάνει την επιλογή του και πρόδηλα έχει και την κάλυψη από την κεντρική εξουσία.

Είναι τόσο απομονωμένος ο κ. Βασιλακόπουλος, που ακόμα και για την ανακοίνωση της ΕΟΚ δεν είχε ενημερώσει τους άμεσους συνεργάτες του. Ελάχιστοι μπήκαν στο γραφείο του, ανάμεσά τους κι ένας δικηγόρος (όχι αυτός της Ομοσπονδίας) κι από το ύφος της ήταν εμφανές ότι είχε επίδραση. Το ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε άμεση σχέση με τον χώρο της διαιτησίας, με τον οποίο ο κ. Βασιλακόπουλος δηλώνει ότι δεν έχει επαφή, είναι καθαρά συμπτωματικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα