Δυνατό τεστ για τον Τσιτσιπά

19:11 21/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο θα αντιμετωπίσει απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ultimate Tennis Showdown που διεξάγεται στη γαλλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Πατρίκ Μουράτογλου.

Συγκεκριμένα, στις 23:15 ο Ελληνας τενίστας θα κοντραριστεί με το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντομινίκ Τιμ, τον οποίο μάλιστα γνωρίζει πολύ καλά, αφού στο παρελθόν

τον έχει αντιμετωπίσει άλλες επτά φορές.

Ο Αυστριακός έχει το πάνω χέρι με 4-3, αλλά όλα τα ματς που έχουν δώσει είχαν συγκλονιστική εξέλιξη και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αήττητος στο Ultimate Tennis Showdown, αφού έχει κερδίσει και τα τρία ματς που έχει δώσει. Αντίθετα, ο Αυστριακός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη διοργάνωση χθες και ηττήθηκε από τον Ρισάρντ Γκασκέ.

Ο Στέφανος μάλιστα είναι ο μοναδικός αήττητος στο ιδιότυπο τουρνουά που διοργανώνει ο σπουδαίος προπονητής, το οποίο αποτελεί το πιο δυνατό τεστ ενόψει της επανέναρξης των τουρνουά στις αρχές Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση του Μπενουά Περ με τον Ματέο Μπερετίνι, αλλά και η αντίστοιχη του Φελιτσιάνο Λόπες με τον Νταβίντ Γκοφέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα