Δώνης: «Θετικό ότι θα πάμε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Παναχαϊκής και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 45άλεπτο και είναι καλό που θα πάει με θετική ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, τόνισε ότι η χρονιά

είναι δύσκολη και θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή, αφού η ομάδα βασίζεται σε νέα παιδιά. «Οι παίκτες μας πρέπει να γίνουν καλύτεροι, ώστε να βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Οταν παίζεις καλά και χάνεις δεν ειναι και το καλύτερο. Γι΄ αυτό λοιπόν πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε ένα πολύ καλό 45λεπτο. Μετά το 2-0 χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε. Είναι πολύ καλό ότι θα πάμε με θετική ψυχολογία σ΄ένα ντέρμπι».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το σημαντικό είναι να αναπτυχθεί η ομάδα. Οι παίκτες μας πρέπει να γίνουν καλύτεροι, ώστε να βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός. Η χρονιά είναι δύσκολη και ειδικά με τα νέα παιδιά πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα