Πέταξε την μπάλα στην εξέδρα η Ξάνθη

Ο Σάββας Θεοδωρίδης με δήλωσή του το απόγευμα της Τετάρτης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην Ξάνθη και αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε τους Θρακιώτες ως την πιο ευνοημένη ομάδα της διαιτησίας και έθεσε

το ερώτημα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ.

Αφού πέρασαν αρκετές ώρες, η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ουσιαστικά πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Η ακριτική ομάδα με το κλασσικό της στυλ ανακοινώσεων προσπάθησε να απαντήσει στον Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά επί της ουσίας δεν είπε τίποτα και δεν απάντησε στο ερώτημα που τέθηκε από τον «ερυθρόλευκο» παράγοντα, σχετικά με το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

«Ας μας απαντήσει ο κ. Θεοδωρίδης ή η ίδια εταιρεία, ότι εκπροσωπεί επίσημα την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τότε θα του δοθούν επίσημα όλες ανεξαιρέτως οι απαντήσεις. Καλή συνέχεια κ. Θεοδωρίδη. Αναμένουμε», ανέφερε η Ξάνθη, Μια ανακοίνωση, που δεν έκανε σοφότερο κανέναν.

Αντιθέτως, άφησε αναπάντητο το πιο σημαντικό ερώτημα του Σάββα Θεοδωρίδη. Ένα ερώτημα που έχε προβληματίσει την φίλαθλη κοινή γνώμη. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Γεωργίου ως πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης είχε αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε αγοράσει την Ξάνθη!

«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα