Χωρίς Μασούρα, αλλά με Άρτσε, Κότνικ η αποστολή του Πανιωνίου

19:06 1/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Άρη (02/11, 19:30), φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις νίκες, σε μια αναμέτρηση «κομβική» για το μέλλον του στην κατηγορία.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μασούρα που έμεινε εκτός αποστολής, λόγω θλάσης. Αντίθετα κανονικά θα συμπεριληφθούν οι Άρτσε και Κότνικ που ξεπέρασαν τα ζητήματα τραυματισμού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Με

προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Αρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Ο Γιάννης Μασούρας, έμεινε εκτός αποστολής, καθώς έχει θλάση στον ορθό μηριαίο. Στον παίκτη έγινε ένεση με πλασματοκύτταρα από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα και το επόμενο διάστημα θα εκτιμηθεί ο χρόνος επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα