Χωρίς να ιδρώσει στα ημιτελικά ο Νόλε – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στα ημιτελικά του Paris Masters, κερδίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά στα δυο σετ. Απογοητευτική εμφάνιση από τον Έλληνα πρωταθλητή…

Μπορεί στα λόγια να ήταν ντέρμπι, μπορεί στις προηγούμενες τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς να είχε δυο νίκες, όμως την Παρασκευή ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε το αίμα του πίσω με εντυπωσιακό τρόπο.

Απέναντι

σε έναν κουρασμένο, νευρικό και σε καμία περίπτωση στο πνεύμα του αγώνα, Έλληνα, ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, χρειάστηκε μόλις 59 λεπτά για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Τελικό σκορ 6-1, 6-2 για τον Νόλε που εκμεταλλεύτηκε την κακή ημέρα του αντιπάλου του, πήρε αυτοπεποίθηση και ολοκλήρωσε σχεδόν άψογα τον αγώνα.

Statement win for @DjokerNole!

The World No. 1 defeats Tsitsipas 6-1 6-2 in just 58 minutes to set up a semi-final with Dimitrov.#RolexParisMasters pic.twitter.com/pQSIm9jJFk

Tennis TV (@TennisTV) 1 Νοεμβρίου 2019

Στην επόμενη φάση του θεσμού, ο Τζόκοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όπου θα διεκδικήσει την είσοδό του στον μεγάλο τελικό του Bercy.

Ο Βούλγαρος από την πλευρά του, κέρδισε με 6-2, 7-5 την έκπληξη του τουρνουά, Κριστιάν Γκαρίν και πέρασε στον 1ο του φετινό ημιτελικό σε Masters διοργάνωση.

Όσον αφορά τον αγώνα του Στέφανου με τον Νόβακ, ο Σέρβος τελείωσε το ματς έχοντας 23/32 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του, σε αντίθεση με τον 21χρονο πρωταθλητή μας που κέρδισε μόλις 21/42.

Κάκιστη εμφάνιση από τον Στεφ, που έκανε πολλά αβίαστα λάθη και δεν κατάφερε να αγχώσει ούτε στο παραμικρό τον αντίπαλό του.

Επόμενος σταθμός: Τα Nitto ATP Finals του Λονδίνου.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Χωρίς να ιδρώσει στα ημιτελικά ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα