Χετάφε – Βιγιαρεάλ 1-3 : Σκαρφάλωσαν στην κορυφή τα «κίτρινα υποβρύχια»

17:27 8/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Βιγιαρεάλ! Τα «κίτρινα υποβρύχια» άλωσαν το Κολοσιέουμ Αλφόνθο Πέρεθ, επικρατώντας με 3-1 σκορ της Χετάφε. Έτσι, μετά από 9 αγωνιστικές (έχει ματς παραπάνω), η ομάδα του Ουνάι Έμερι οδηγεί την κούρσα στη La Liga με 18 πόντους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν στην 11η θέση της κατάταξης.

Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Γασπάρ με κεφαλιά τροφοδότησε τον Αλκάθερ, που κατέβασε με το στήθος και πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

Η απάντηση της Χετάφε ήταν άμεση και στο 16’ ο Αραμπάρι με ένα φοβερό σουτ έξω

από την περιοχή έκανε το 1-1 . Ωστόσο, με τη σέντρα οι Αλκάθερ, Μόι Γκόμεθ και Τριγέρος άλλαξαν την μπάλα υπέροχα και ο τελευταίος σε κενό τέρμα έγραψε το 1-2.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την υπόθεση τρίποντο. Ο Αλκάθερ βρήκε τον Χεράρδ Μορένο, που πλάσαρε υποδειγματικά από κοντά για το 1-3.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Νιόμ, Ντζενέ, Τσέμα Ροντρίγκες, Καμπάκο (32’ Άνχελ), Αραμπάρι, Τιμόρ (46’ Μάτα), Κουκουρέγια, Μακσίμοβιτς, Ερνάντεθ, Ουνάλ (46’ Μογιέχο)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γασπάρ, Πεδράθα, Αλμπιόλ, Τόρες, Ιμπόρα, Παρέχο (73’ Κοκλέν), Τριγέρος, ΧεράρδΜορένο (86’ Κούμπο), ΜόιΓκόμεθ (86’ Εστουπινιάν), Αλκάθερ (73’ Μπάκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα