Χειμωνιάζει. Πως θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με μηδέν ευρώ

Υπάρχουν ορισμένες στυλιστικές τάσεις οι οποίες απαιτούν μεγάλη τόλμη (και γοητεία) για να τις δοκιμάσεις. Φαίνονται αρκετά σικ στην πασαρέλα ή φορεμένες από γνωστά fashion icons και celebrities, ωστόσο η πρώτη δική σου απόπειρα μοιάζει με κάτι βιντάζ φωτογραφίες σου από το δημοτικό στις οποίες πρακτικά έχεις ντυθεί η μαμά σου.

View this post on Instagram

JW Anderson #FW19 #JWAnderson by #JonathanAnderson #fallfashion

#falllooks #highfashion ☁️ #London #LFW #londonfashionweek #irishdesigner #irishfashiondesigner #layering #layeringfashion #londonfashion #oversizedfashion #oversizedsweater #cozy #cloak #cape #bigbelt #oversizedcoat #fringe #fallcoat #wintercoat #fallsweater #woolcoat #checkedcoat #plaidcoat #yellowdress #babyblue

A post shared by it’s called FA$HI0N (@nayomi_campbell) on Oct 20, 2019 at 11:41pm PDT

Καλά όλα αυτά, το layering θα μας πεις τι είναι;

Το layering είναι το απαρέμφατο του layer, το οποίο στα ελληνικά σημαίνει στρώση. Οπότε όταν εσύ κάνεις layering, φροντίζεις το σύνολό σου να περιλαμβάνει στρώσεις υφασμάτων, όμορφα ταιριασμένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις από την ντουλάπα σου οποιοδήποτε ξεχασμένο ρούχο, καλοκαιρινό ή χειμερινό και να ανανεώσεις το look σου χωρίς να σπαταλήσεις ούτε ένα ευρώ.

Καταλαβαίνουμε ότι το να προσπαθείς να δώσεις συμβουλές για στυλ στον γραπτό λόγο, είναι σαν να προσπαθείς να περιγράψεις ένα αστείο βίντεο που είδες στο Youtube, οπότε θα σε βοηθήσουμε να κατανοήσεις τι εστί layering με εικόνες· αφού μία εικόνα ισούται με 1000 layers.

Πάμε!

Ξεκινάμε με κάτι απλό, το οποίο πιθανότατα να έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν. Έχεις ένα καλοκαιρινό φορεματάκι. Με δύο τροποποιήσεις μπορείς να το φορέσεις και φθινόπωρο και χειμώνα. Το φθινόπωρο πετάς το αγαπημένο σου τζάκετ από πάνω, και τον χειμώνα βάζεις ένα πουλοβεράκι και το μετατρέπεις σε μια γλυκούλα φουστίτσα. Ιδού:

View this post on Instagram

Hello Hello ☺️ Naaaaa gehts Euch gut? Werbung // Verlinkungen Für mich gehts noch schnell einkaufen

Keywords
Τυχαία Θέματα