Απιστία; 4 πονηροί τρόποι να τον/την πιάσεις στα πράσα

Μέχρι πρόσφατα μπορούσες να ελέγχεις τον/η σύντροφό σου από τη δυνατότητα που σου έδινε το facebook να τον/ην προσθέσεις στους κοντινούς σου φίλους και να εξετάζεις ανά πάσα στιγμή τη δραστηριότητά του/ης. Αυτή η τόσο εύχρηστη λειτουργία δυστυχώς λείπει πια από τις οθόνες μας, αλλά ένα πολυμήχανο και εφευρετικό μυαλό μπορεί να βρει καινούριους τρόπους. Τρόπους απλούς οι οποίοι αν αποδείξουν ότι τελικά ο σύντροφός σου δε σε απατά, δε θα σε αφήσουν να εκτεθείς.

Φτιάξε ένα ακάουντ στο Τίντερ ή όπου δραστηριοποιείται

Είναι

τόσο απλό, και στο Τίντερ είναι ευκολότερο. Στο facebook η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται περισσότερο μεράκι: πρέπει να κάνεις add πολύ κόσμο και να το κάνεις να φανεί αληθοφανές. Στο τίντερ είναι αρκετά πιο απλό, βάζεις μερικές ωραίες φωτογραφίες και του κάνεις λάηκ. Αν γίνει ματς, είναι αρκετά πιθανό να σου στείλει μήνυμα. Αν σου στείλει μήνυμα, τότε ψύχραιμα μπορείς να τον/ην πάρεις τηλέφωνο και να τον/ην διαολοστείλεις. Ή απλώς να εξαφανιστείς.

Βάλε μία φίλη σου

Υπάρχει κάποιο μέρος που συχνάζει; Δεν μπορεί, κάποιο θα έχει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις έναν/μία ακαταμάχητο/η φίλο/η σου εκεί σαν δόλωμα. Το δόλωμα με περίτεχνο τρόπο θα έχει ως αποστολή να τον/ην φλερτάρει κι αν το ψάρι τσιμπήσει, τότε εμφανίζεσαι εσύ από την κρυψώνα σου και του/ης λες «Το ‘ξερα ότι δεν αξίζεις». Αποχωρείς, χωρίς να προβείς σε βία κατά της σχέσης σου ή του μαγαζιού.

Στόχευσε

Δε χρειάζεται να τον/ην παρακολουθήσεις για να διαπιστώσεις αν σε απατά ή αν έχει σκοπό να σε απατήσει. Μπορείς με δύο-τρεις κινήσεις ματ να το καταλάβεις από μόνος/η σου. Για παράδειγμα: αν μπαίνει συχνά στα σόσιαλ από το PC του, αλλά κάθε (μα κάθε) φορά αποσυνδέεται, ένα «χμμμ» πλανάται στον αέρα. Έπειτα, μπορείς να ελέγξεις αυτόν τον χαμό από αποδείξεις που ίσως έχει στο αυτοκίνητο ή στο πορτοφόλι. Ύποπτες αποδείξεις διοδίων, γευμάτων σε εστιατόρια για ζευγαράκια, αποδείξεις από βενζινάδικα εκτός περιοχών που συνηθίζει να πηγαίνει, θα πρέπει να χτυπήσουν το καμπανάκι του κινδύνου.

Μήπως απλά να ρωτήσεις;

Κοίτα, αν ψύλλοι στ’ αυτιά σου μπήκανε και θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις αν ο/η σύντροφός σου σε απατά, μπορείς απλά να τον/η ρωτήσεις. Αν το ένστικτό σου λέει ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στη ζωή του, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει. Αν όμως δεν έχει, τότε, λυπούμαστε αλλά τη δεδομένη στιγμή ξεχειλίζει η σχέση τοξικότητα. Το σίγουρο είναι ότι καλό είναι να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση. Και μάλλον ένα restart.

Αν δεν έφτασες καν μέχρι εδώ και έσπευσες να δοκιμάσεις κάποια τεχνική, τότε ίσως και να πρέπει να το συζητήσεις τουλάχιστον με κάποιον φίλο σου, ίσως και με ψυχολόγο.

Πηγή: in2life.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα